Kanie Mansion
2 posters
Page 78 of 100 • 1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 89 ... 100
Re: Kanie Mansion
Nea. Că dacă fac asta mă omori tu dacă mai rămân în viață. și îi răspunde după ce prinde bulgărele. E conștient că ei doi se cam plac. Și la comportamentului ei, bănuiește că e o fată care este geloasă și posesivă dacă se întâmplă ceva.
A, bun. apoi îi zâmbeşte şi se întoarce cu privirea la el. Hai să mâncăm ceva.
Dede- Admin
Iar el se duce să ia din cort bricheta, gratarul și carnea. Adună mai multe pietre și pune acolo lemnele. Montează grătarul și dă foc la lemne și efectiv face mâncarea.
În tot timpul ăsta Julietta stă pe jos şi îl lasă pe Eden să fie ''bărbatul'' care speră să ajungă. Îl priveşte şi zâmbeşte fără să conştientizeze.
Dede- Admin
Hmm. Da chiar. De ce ești așa comptetitivă și vrei să fi tot mai puternică? o întreba normal în timp ce era atent la mâncare să o prăjească bine. Așa se mai cunosc și ei.
Pentru că pot? şi ridică din umeri, pierindu-şi zâmbetul. Mama e aşa o femeie timidă şi paşnică...Eu am moştenit-o mai mult pe bunica Jannette care e şi ea vulcanică. Mie nu-mi plac persoanele slabe de caracter. Nu că le-aş face rău, ci doar că nu aş vrea să fiu ca ele. E naşpa.
Dede- Admin
Ei, sunt și ei oameni până la urmă. Unii oameni pur și simplu nu pot suporta adrenalina. și ridică din umeri. După câteva minute e gata mâncarea și le pune în farfurii.
Julietta nu mai zice nimic. Până la urmă, fiecare avea voie să fie cum vrea. Ia porţia ei şi începe să mănânce. Mersi şi poftă bună.
Dede- Admin
Mersi, la fel. îi spune brunetul și mănâncă și el. După câteva minute termină amândoi. Ziua este stricată de ploile ce aveau să vină. Hai în cort că începe ploaia.
Julietta stinge focul și strânge ce mai era. Intra repede în cort și se așează. As putea face un igluu peste cort ca sa nu bata vântul sau ploaia în el. Dar o sa devină frig aici.
Dede- Admin
Page 78 of 100 • 1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 89 ... 100