Kanie Mansion
2 posters
Page 82 of 100 • 1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ei, doar nu va folosii puterea lui maximă. Ci undeva pe la nivelul ei ca să o testeze doar într-o luptă pe bune. Izaya se ridică repede și sare destul de sus. Acesta eliberează o minge mare de foc. Da, Izaya iubește lupta și spectacolul. Spre deosebire de Eden.
Asta îi place şi lui Julietta aşa că înconjoară repede bila lui cu gheaţă. Gheaţa se topeşte şi stinge bila după. Chimie! Sare şi ea în aer şi începe să-l lovească pe Izaya cu picioarele.
Dede- Admin
Izaya se apără de picioare cu brațele. Se gândea să o tachineze puțin că îi se vedea chiloței de sub fustă când lovea cu picioarele, dar mai bine nu. Ajunge jos și îi aruncă două fulgere spre rea.
Da, ea venea la margine de pădure în fustă când ştia că o să fie o bătaie. În fine. Se fereşte de fulgere sărind pe un copac şi, ca să fie chit, aruncă şi ea cu mulţi ţurţuri spre el şi îi îngheaţă picioarele ca să nu se mai mişte (tipică schemă).
Dede- Admin
Dar Izaya nu fuge nicăieri, ci suflă foarte mult foc fierbite ce topește imediat țurțurii și merge mai departe spre argintie. A văzut destul de clar care e nivelul ei de acum, așa că nu o va mai lungii mult lupta.
Nu putea puteau să se bagă gheaţă vs foc, că se tot anulau puterile, aşa că Julietta oftează şi îşi scoate sabia. Se teleportează în spatele lui şi i-o pune la gât, el fiind încă ţinut de gheaţa de la picioare.
Dede- Admin
Izaya își activează prima parte din Susanoo, are o aură pe el și e acoperit de niște coaste. Ca să îndepărteze sabia cu energia lui. Te-ai descurcat bine. O să te antrenez.
Julietta se opreşte şi se teleportează în faţa lui, fericită. Mă bucur. Vreau să mă înveţi tot ce ştii.
Dede- Admin
Te învăț ce se poate. Că nu avem legătură directă de sânge ca să te învăț tehnicile familiei. îi răspunde destul de simplu. Ce ai vrea să înveți în mod special?
Ei, asta nu-i prea place. Ea voia să fie o combinaţie între mai mulţi puternici. Dar dacă nu se poate... Păi nu ştiu... E un puşti la şcoală care poate oprii punctele de chakra şi mi-aş dori să am ceva care să bareze asta.
Dede- Admin
Page 82 of 100 • 1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100