Kanie Mansion
2 posters
Page 18 of 100 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ca sa te poți distra tu cu asta? și arata cu privirea spre erecția lui din pantaloni, apoi chicoteste. Ce copil. Stii, eu m-as putea pricepe la asta.
Dede- Admin
Cum? Ia uimește-mă. spune urâcios în timp ce o privește, dar fără să se ia de ea. N-avea chef de ceartă.
Am experiență. apoi se pune încrezătoare peste el, pe scaun și lasă intre ei puțin loc liber, ca sa îi scoată penisul din pantaloni.
Dede- Admin
De ce faci asta? spune în timp ce se uită la ea. Blonda e bună, n-ar zice nu. Doar că nu înțelege cum ea are chef să facă ceva cu el fără să-l știe foarte bine.
Oho, dar cu câţi nu a făcut-o fără să îi cunoască...Doar că el nu ştie detaliul acesta. Nu e nimeni interesant pe afară şi mă gândeam să te ajut, dacă tot n-am ce face. apoi începe să-i maseze penisul.
Dede- Admin
Oh... Să zicem că te cred pentru că ne cunoaștem... și o lasă pe blondă să conducă în timp ce lui apare erecția. De era altă fată o bănuia de chestii. Dar cum ei sunt practic colegi are puțină încredere.
Ei, da, doar pentru că s-au bătut împreună, nu ar trebui să aibă atâta încredere în ea. Cine ştie cum îi vine o poftă şi îl muştă, deşi ar fi primul la care face asta. Până atunci, îi dă pantalonii mai în jos şi scoate tot penisul ca să îi fie uşor să îl maseze.
Dede- Admin
Ei, nu și-ar da viața în mâna ei. Dar are puțină încredere în ea pentru că știe unde e și cum să o găsească în caz de e ceva nasol. Acesta geme în timp ce o privește și se excită.
Pentru ea, asta nu reprezenta ceva foarte ''intens'', însă ştia că pentru Allan o să reprezinte, aşa că doar face pe cuminţica şi începe să i-o frece mai repede. Altceva nu voia să facă, că nu e pe gratis, helăăău.
Dede- Admin
Mișto așa. Putea să-i zică faza cu gratuitul că ar fi reufzat instant. Dar csf. De dragul acțiunii zicem că brunetul se excită mai tare până ejaculează. Acuma respiră mult mai lent în timp ce o privește.
Page 18 of 100 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100