Kanie Mansion
2 posters
Page 59 of 100 • 1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 79 ... 100
Re: Kanie Mansion
Julietta se muşcă de buza inferioară şi îl priveşte de sus. Abia ce se trezise şi, în loc să facă antrenamentul de dimineaţă, se prostea aici.
Dede- Admin
Ei, el vrea să o resfețe așa puțin de dimineață. Dar dacă chiar nu vrea poate să-i spună că nu se supără. Pari cam crispată. Cumva n-ai chef? o întreba normal.
Ce? Nu. Până la urmă, eu am vrut.. spune repede să se apere şi se ridică puţin, sprijinindu-se într-un cot, ca să-l vadă mai bine.
Dede- Admin
Oh... și îi dă chiloțeii la o parte. Ca să începe să se ude și să-i facă el sex oral, brunetul începe să maseze cu două degete zona ei intimă în timp ce o privește.
Scriitoarea nu vrea să descrie această scenă aşa că trecem la sfârşitul momentului când Julietta se îmbracă la loc şi răsuflă puţin. Acum mi-e foame şi mie, dar de mâncare normală.
Dede- Admin
Room service? întreba Eden în timp ce e în pat lângă ea. De nu voia scriitoarea ceva de genul putea să o pună pe argintie să refuze, btw.
Asta e acum. Sigur. şi se întinde spre noptiera unde era lăsat un meniu. Cred că îmi iau o omletă, o salată şi un ceai. Tu vrei ceva? apoi îi întinde meniul.
Dede- Admin
O să-mi iau la fel. și ridică din umeri. Nu vrei și un desert? îi spune în timp ce se uita acuma la ea. Când nu se ceartă o consideră chiar drăguță.
Vrei să pun în greutate?! Trebuie să mă menţin, nu să mă îngraş, deştetule! Uite aşa se duce drăgălăşenia ei, că îi dă un pumn în cap apoi ia telefonul să dea comanda la room service.
Dede- Admin
Puteai să refuzi normal. Înțepato. îi răspunde urâcios și o trage de păr drept răspuns că ia dat una în cap. Dacă îl doare pe el, să o doară și pe ea nu?
Page 59 of 100 • 1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 79 ... 100