Kanie Mansion
2 posters
Page 28 of 100 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ei pleacă ţinându-se de mână, normal. Juliettei îi se pare ciudat că pot pleca de acolo aşa uşor şi că nu l-au găsit pe cel din spatele acestei răpiri, dar o să facă nişte investigări singură. Nu e corect.. Vreau şi eu să devin vampir complet. comentează lângă Allan în timp ce pleacă.
Dede- Admin
Meh. Ești mai competitivă tu așa. Atunci când ajungem departe de ochii lumi poți să bei sângele meu ca să nu te plângi toată vacanța asta. Dar o să-mi rămâi datoare. îi zice simplu și normal. Da, există o legătuă și între Bella și Allan. Dar ei nu-s romantici absolut deloc. Nici nu se plac. Dar sunt parteneri și se înțeleg.
Pe bune? Ok. şi acum parcă e mai împăcată cu situaţia, chiar dacă pare că îl imită pe fratele ei. Toţi pleacă de acolo şi ajung înapoi la ei pe insulă. Mulţumim de ajutor, Izaya-sensei, deşi eu am făcut cam toată treaba. se laudă uşor Julietta şi îi face cu mâna.
Dede- Admin
Nimeni nu a pus-o să se bată cu toți. Ea a ales asta. Izaya îi face cu mâna și se teleportează acasă. Piscile sunt iar pisici și patrulează pe acolo pe ascuns să nu mai aibe vreo surpriză neplăcută. Mai toți sunt la caslele lor înafară de Bella și Allan. Eden ce se joacă ceva pe laptop. Hans citește o carte iar Klaus încă e în eforia aia și se gândește la Celia..
Aurora era cu Julietta în cameră. Prima se uita la tv iar a doua căuta pe laptop informaţii despre insula pe care tocmai fuseseră. Celia era singură în cameră şi se tot uita în oglindă la urmele de colţi de la Klaus. Bella era pe marginea unei plaje cu Allan. Era cam 3 dimineaţa, deci nu mai era nimeni pe acolo. O să cam doară, să ştii.
Dede- Admin
Allan îi face semn să îl muște odată. A avut antrenamente contra unor monștrii și e obișnuit cu mușcăturile. Stă în fund pe nisip ca să fie comod și o lasă pe blondă să-l muște din orice parte ar vrea ea.
Ea alege să îl muşte de încheietură, că poate doare mai puţin. Se pune în genunchi lângă el şi îşi înfige colţii în încheietara mâinii stângi, începând să-i sugă sângele. Sângele de om avea un gust mai bun.
Dede- Admin
Pe el îl deranja nițel că nah, tot e o mușcătură și îi se ia sângele. Dar nu mai dă înapoi. Lasă mâna moale în palmele ei și o privește când îi suge sângele respirând normal.
După ceva timp se opreşte ca să nu îi bea prea mult sânge. I-ar mai fi plăcut, dar zicea să nu se apuce nebunul să ţipe pe aici. Cred că e de ajuns. Ochii ei se fac roşii şi simţurile îi devin mai ascuţite.
Dede- Admin
E bărbat. De țipat nu va țipa , că nu-i fetiță. Își retrage încheietura și stă întins pe nisip ca să se calmeze nițel. Că atunci când donezi sânge nu poți să faci mișcări bruște după. E nevoie de puțină odihnă înainte de a pleca. Cum e acuma să fi vampir? și se uita la ea normal.
Page 28 of 100 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100