Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 64 of 100 Previous  1 ... 33 ... 63, 64, 65 ... 82 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 64 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Wed Aug 09, 2017 1:20 pm

Păăi.. Că îmi placi. şi ridică din umeri. Suntem şi din acelaşi oraş. De ce să nu încercăm? Sau eşti cu fata aceea? Nu vreau să intervin atunci. spune şi face pe cuminţica.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Aug 09, 2017 2:55 pm

Aveam niște inteții cu fata aia. Dar e o fire prea certăreață și mie nu prea îmi place. Așa că voi încerca o relație cu tine. spune detașat și se pune și el pe piatra aia. După care își ia boxerii pe el. A moștenit firea asta detașată de la taică-su, nu îi place să se implice ca mama lui.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Aug 09, 2017 11:31 pm

Hayley e fericită când îl aude că zice asta şi se îmbracă şi ea. Bine atunci. Vezi ce faci de acum cu fata aia, că eu mă supăr rapid. şi scoate limba copilăresc. La cum se purta acum, era cam greu să crezi că face urât la nervi.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Aug 10, 2017 12:27 am

Da. răspunde scurt și începe să înoate înapoi spre mare. Trebuia sa ii facă cinste cu bautura aia. Asa ca merge la un bar pe plaja sa ii ia ceva.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Aug 10, 2017 12:54 pm

Iar movalia îl așteaptă mai la mal cuminte. Îi plăcea cum e situația acum, dar sigur avea sa devină mai interesant când ajung acasă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Aug 10, 2017 2:58 pm

Ei, nu avea de gând să se mute cu ea totuși. Doar să iasă în oraș și alte chestii de genul. Merge cu băutura la ea și îi întinde paharul ca să-l bea.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Aug 10, 2017 11:17 pm

Cum se apropia prânzul, lumea se mai împuținat pe plaja. Hayley ia băutură și se așează pe nisip, mai departe de apa totuși. Ce drăguț se vede. Vreau sa prind apusul seara asta neapărat. zice hotărâtă și bea. Ea era cu chestiile mai romantice așa.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Aug 11, 2017 10:55 am

Dacă tu vrei, sigur. și ridică din umeri. Cu Hayley e mult mai relaxat din punctul ăsta de vedere.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Aug 11, 2017 5:28 pm

Ei şi vacanţa celor opt aventurieri micuţi se sfârşeşte după încă câteva zile, fără alte lucruri importante. Julietta nu a mai vorbit cu Eden deloc pentru că Hayley a avut grijă să-l ţină mereu cu ea. Celia şi Klaus au ajuns să fie oarecum împreună (într-un mod cam masochist şi sadic), Bella cu Allan au fost ca până acum doar că mai făceau şi sex, iar Hans cu Aurora au rămas neschimbaţi. Avionul vine să îi ia pe copii acasă. Hayley a vorbit cu Eden şi i-a spus că ea mai stă încă câteva zile la mare, deci nu pot să se vadă încă sau să plece împreună. În avion Julietta şi Eden tot nu şi-au vorbit. Acum fiecare era la casa lui să despacheteze şi toate cele. Shirley era cam gânditoare legat de ce păţiseră cei doi acolo, pentru că movalia aia îi cam dădea de bănuit. Ştii, nici o fată nu e în acelaşi timp cuminte şi veselă dar masochistă când e vorba de sex. Parcă nu e o combinaţie deloc bună. Inocentă şi masochistă da, cum e Caroline.. spune în timp ce stătea pe un scaun pe balcon lângă Izaya şi bea un ceai rece.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Aug 12, 2017 12:02 pm

Oamenii normali au mai multe relații până sunt la cea bună, ceilalți nu. Vedem ce se întâmplă în timp...Cei doi se cam seamănă și nu știu dacă pot să fie împreună și să se certe la infinit. comenta și el în forma lui de motan negru. Că-i place să fie alintat.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 64 of 100 Previous  1 ... 33 ... 63, 64, 65 ... 82 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics