Kanie Mansion
2 posters
Page 33 of 100 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 66 ... 100
Re: Kanie Mansion
Atunci e bine. şi se pune peste el ca o pisicuţă. Îl priveşte în ochi şi stă aşa câteva momente. Se simţea mai liniştită cu el.
Dede- Admin
Te poți da jos de pe mine te rog? Vreau să mă bronzez. îi spune indiferent și se uită normal la cer. N-are nici un chef de sex sau de ce are chef argintia.
Mmm...Nup. şi ridică din umeri inocentă. Se lasă pe el şi îl sărută scurt pe buze.
Dede- Admin
Dar el o respinge și îi împinge umerii cu palmele. De vrei sex îl ai pe Yuuki că și-așa e aici. Sau alți băieți care-s interesați. Eu nu mă aflu printre ei. îi zice destul de normal. E puțin cam dur. De vorbit vorește cu ea, dar nu mai vrea să audă de sex o perioadă.
Ea se încruntă brusc şi se pune cu fundul pe pantalonii lui. Uite că nu îi vreau. şi îl apasă pe zona aia intenţionat.
Dede- Admin
Poți sta acolo toată ziua că eu tot nu te fut. îi zice destul de clar și stă în continuare întins lovit de razele soarelui. Până la urmă știe că dacă nu intră în jocul ei argintia îl va lăsa în pace.
Argintia se simte chiar jignită şi se ridică de acolo. Bine. Să nu te prind că mai vii la mine ! apoi pleacă înapoi acasă şi se pune la tv. Nu mai ştie ce să facă şi de fapt nici nu ai are chef de ceva anume. Pe plajă se mai golise, pentru că era prânz şi soarele era mai puternic.
Dede- Admin
Cât tupeu pe ea domne.Se fute cu toată lumea și are pretenția să îi fac pe plac. comentează Eden în gând în timp ce o privește cum pleacă. Observă și el totuși că soarele e prea puternic așa că se ridică de pe șezlong și se uită în jur. Merge spre barul de pe plajă pentru că este acoperit și își ia ceva rece de băut . Stă cu fața spre mare și se uită la ea plictisit.
Pe acolo se afla şi Hayley, o fată cu păr mov, total paşnică, care nimerise pe scaun lângă Eden. Îl vede mai prins în gânduri şi zice să se bage în seamă şi ea. Hei, eşti în regulă?
- Spoiler:
Dede- Admin
Eden se întoarce la ea și o examinează preț de o secundă. Se poate bate cu Julietta la corp. își zice în gând când o vede în costul de bare. Privirea și-o întoarce spre mare. Sunt bine. Doar sunt plictisit și soarele e prea puternic ca să mă bronzez. îi zice normal. Ar fi putut zice că-i supărat, dar e o străină totuși și nu vrea să pară un frustrat.
Page 33 of 100 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 66 ... 100