Kanie Mansion
2 posters
Page 34 of 100 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ah, bănuiesc că ai dreptate. apoi răsuflă lung şi se uită în direcţia în care se uita el. Pare că visezi.. Sau că te uiţi după o fată?
Dede- Admin
Nu vreau să mai aud de fete o vreme. Doar ce m-am certat rău cu una și am zis să-mi iau o pauză. îi răspunde sincer și după bea puțin din suc cu paiul. Dar nu cred că te interesează neapărat.
Oh, i-auzi. apoi zâmbeşte, mai intrigată. Dacă te-a făcut ăs vrei să nu mai auzi de fete o perioadă,
înseamnă că a fost importantă.
înseamnă că a fost importantă.
Dede- Admin
Și da și nu. Noi n-am fost împreună oficial într-o relație. Doar că eram mai apropriați mai mult față de niște simplii prieteni. Chiar făceam des sex ca să zic așa. Am crezut că pe lângă certurile noastre noi ne plăceam. Până ne-am certat că tot îmi zicea de un băiat și a început să facă sex cu alții. N-am nevoie de femei dinastea. spune destul de deranjat în vorbe, dar nu putea să-și mai țină frustrările așa.
Hayley chicoteşte şi se uită iar la el. Prin experienţe d-ăstea mai trebuie să trecem ca să învăţăm. apoi se ridică de pe scaun, că terminase băutura ei. Eu sunt Hayley. Tu? şi întinde mâna.
Dede- Admin
Eu sunt Eden. Îmi pare bine. și întinde și el mâna și dă noroc cu ea. De unde vi? Că eu nu te-am mai văzut la liceul de eroi. întreba curios ca să se cunoască.
Liceul de eroi? şi înclină capul într-o parte, mai confuză. Erau în Maldives, de unde discuţia despre asta?
Dede- Admin
Ei, a avut momentul lui de blond. Ah. Așa îi se zice la mine. Eu vin din Statele Unite, la asta m-am referit. și chicotește puțin.
Aaaa, la asta te referi. Ăă, şi eu sunt din Statele Unite, dar nu sunt la liceul ăla. Nu am puteri. apoi ridică din umeri şi îşi revine. Tatăl meu a fost acolo, dar a murit. Eu sunt om, ca mama mea.
Dede- Admin
Înțeleg. Și eu sunt om. Doar că am moștenit puterile neamului meu. Sunt utile, dar omenirea poate să trăiască și fără ele. și ridică din umeri. De ce a murit?
Page 34 of 100 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100