Kanie Mansion
2 posters
Page 46 of 100 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 73 ... 100
Re: Kanie Mansion
Dacă ai acasă, atunci nu e nevoie să cumperi. şi ridică din umeri, apoi se apropie de el şi se pune în pat.
Dede- Admin
Klaus după ce se îmbracă pleacă din camera de hotel și pleacă să caute niște haine mai lungi. Cum el nu știe dacă are sau nu Celia, presupune că nu. N-avea chef să se ducă departe, așa că merge la un magazin apropriat și îi ia niște haine lungi și subțiri la material și se întoarce cu ele acolo. Detalile le va face scriitoarea că eu nu cunosc.
Eh, băiatul nimerise niște colanți subțiri și nu prea mulați cu o bluza roșie care trece cu puțin de buric. Când Celia le îmbraca, vede ca îi veneau la fix și nu se observa nici o parte mușcată. Bănuiesc ca o sa trebuiască sa stau în casa câteva zile?
Dede- Admin
Păi poți să stai afară dacă vrei. Nu te oblig să stai în casă. și se pune în pat. Dacă e după mine poți să faci și plajă.
Şi să mă vadă lumea muşcată şi să mă întrebe de ce? apoi se uită curioasă la el. Probabil lui îi convenea, că o vedea iar dezbrăcată, dar imaginea ei?
Dede- Admin
Păi nu ești la piață. Noi suntem pe o plajă privată. Poți să le spui prietenelor ce ai făcut. și ridică din umeri. Dar cum ai spus și tu. Poți să stai îmbrăcată în public dacă nu mori de cald.
Bruneta se gândea ca el vrea sa știe restul și ca sa se laude, dar ea voia mai mult sa tina chestia asta ca ceva intre ei doi, măcar pana se obișnuiește. În fine. Mergem?
Dede- Admin
Desigur. și o ia frumos de mână și pleacă cu ea afară din cameră și implicit din hotel. Mergem direct acasă sau?
Mai vrei pe undeva? întreabă în timp ce se uita împrejur. Toţi oamenii erau cu pantaloni scurţi şi maieuri, numai ea îmbrăcată parcă de toamnă.
Dede- Admin
Păi m-am gândit să ne plimbăm undeva. Dar dacă nu ești chiar ok mergem acasă. și se plimbau normal. Da, știe și el că ea e mai îmbrăcată decât normal. Dar nah, să se și distreze.
Page 46 of 100 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 73 ... 100