Kanie Mansion
2 posters
Page 73 of 100 • 1 ... 38 ... 72, 73, 74 ... 86 ... 100
Re: Kanie Mansion
Păi eu nu am prea văzut. Ai mei m-au ferit de astea. Hai să ne întâlnim în parcul cel mare şi mai vedem apoi. şi oftează. Se pare că nu mergea cum voia ea.
Dede- Admin
Bine. Ne vedem acolo. Iar pentru dinăstea îți arăt o zi obișnuită de oraș. Mai toată ziua se bat eroii cu ăștia...Nici n-ai loc să te distrezi. comenta urâcios și pleacă și el cu autobuzul să se vadă în parc cu movalia.
Hayley zambeste când vede mesajul. Chiar era curioasa de cum acționează eroii și avea sa fie foarte atenta și sa pună multe întrebări. Ajunge acolo numai ea știe cum ca era prima, înaintea lui Eden, și se așează pe o banca.
Dede- Admin
Și după câteva minute ajunge și brunetul acolo. O recunoaște pe Hayley și se pune lângă ea. Helău, ți-am lipsit?
Movalia sare repede pe el și îl sărută. Mult. Și abia au trecut câteva zile. apoi se pune cu funduletul pe picioarele lui și își duce mâinile după gatul lui.
Dede- Admin
Iar el o ține bine ca să stea acolo. Oh. Și ce-ai făcut? întreba curios după e o sărută și el și o privește în ochi.
Eh, m-am mai întâlnit cu niște prietene și am ieșit împreună. Cam atât. În rest abia așteptam să vin acasă, sa vin la tine. zice mai alintata. Intre timp, la scoala, Julietta e cam suspicioasa ca nu a venit Eden.
Dede- Admin
Oh. Dar tare îți era dor de mine. și o mușcă de buza ca sa o tachineze. Ii place sa se joace cu ea asa,fără nici o ceartă.
Hayley se bucura de situație și profita. Îl apasă cu fundul pe pantaloni și îl musca și ea de buza. Voia sa îi ofere lui Eden tot ce nu îi oferea Julietta și în plus.
Dede- Admin
Iar el îi place asta. Se bucură de moment și o strânge în brațe. Cum sunt singuri pe aici și are ocazia să facă chestii, o sărută pasional pe movalie.
Page 73 of 100 • 1 ... 38 ... 72, 73, 74 ... 86 ... 100