Kanie Mansion
2 posters
Page 48 of 100 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 74 ... 100
Re: Kanie Mansion
În momentul actual, Eden era cu Julietta la nişte antrenamente şi alergat. Seara se gândise deja argintia să meargă la un hotel, să nu mai aibă probleme cu alţii. Cel puţin azi era cuminte.
Dede- Admin
Iar Eden este mulțumit de comportamentul ei și va sta cu ea. Hans cu Aurora petrec și ei timpul. Iar Klaus se gândea să o mai scoată pe Celia afară, dar mușcăturile alea sunt încă vizibile.
Şi aşa trece ziua, e noapte, aproape ora 23 şi Bella se pregătea de întâlnirea cu Allan. Eden cu Julietta erau deja la hotel şi adormiseră, dar Hayley se plictisea prin oraş aşa că avea un plan să se mai distreze.
Dede- Admin
Allan pe cât de calm părea el, cu atât era emoționat pe dinăuntru. Că nu a mai făcut niciodată și cum o fată cu corp și frumusețe ca Bella se oferă să facă asta...E normal să aibă niște emoții. Nu bagă în seamă că a mai făcut cu alții. Ci că face cu el.
Şi până la urmă Bella pleacă la el acasă total relaxată, că doar avea experienţă şi ştia ce face. Am veniit. apoi aruncă în Allan o plasă cu DVD-uri cu hentai. Şi uite şi răsplata ta. Am zis să scapi de colegul de cameră ca să le poţi vedea fără jenă.
Dede- Admin
Acum a rămas poker face. Chestia asta la deranjat și jignit destul de tare. Serios? Ești prostituată și numești tu asta răsplată? De nu mă placi măcar nu mai îmi dă speranțe degeaba. spune urâcios și se desparte de ea. Poți să le păstrezi. Sunt destule de net dacă am nevoie.
Bella începe să râdă copios şi se întoarce spre el. Îl prinde de braţ şi îl împinge iar în pat. Calmează-te. Voiam doar să îţi văd faţa când te păcălesc că nu facem sex. apoi se pune peste el şi încă zâmbeşte de la râsul dinainte. În mod normal,
clienţii plătesc 2000 euro pentru ce o să îţi fac eu acum. şi îi dă bluza jos pentru început.
clienţii plătesc 2000 euro pentru ce o să îţi fac eu acum. şi îi dă bluza jos pentru început.
Dede- Admin
Acuma trece de la furie la extaz încât nici nu știe ce să mai spună. Scumpă mai ești tu. și în cele din urmă râde și el. Pletosul o lasă pe fată să-l dezbrace și o lasă să conducă ea.
Fata nu mai sta la discuții și începe sa sărute pieptul și abdomenul băiatului. Voia sa facă un preludiu scurt totuși, ca știa ca el aștepta să scape de virginitate, nu sa fie alintat inainte cum vor fetele.
Dede- Admin
Iar el normal că geme puțin și roșește nițel. În momentul ăsta el nu știe practic ce să facă , așa că o lasă pe blondă să-l ghiedeze. Dar e al dracului de fericit.
Page 48 of 100 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 74 ... 100