Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 74 of 100 Previous  1 ... 38 ... 73, 74, 75 ... 87 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 74 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Mon Aug 21, 2017 8:15 am

Iar ea îi răspunde la fel. Din punctul ei de vedere, dacă o ținea tot așa, putea sa o înlocuiască ușor pe Julietta. Probabil ca ar fi mers si mai repede dacă era la scoala lor, dar acum asta e. Ar trebui sa găsim ceva de făcut în loc sa stăm aici, ca cine știe cum se trezește Eden Jr. îi spune încet când rupe puțin sărutul și începe sa chicoteasca.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Aug 21, 2017 11:09 am

Bine. Atunci hai în oraș. și după ce se dă jos de pe el, se ridică din bancă. Habar n-are ce să facă în oraș, dar pot să vadă pe parcurs. De-s răufăcători la ora asta poate vedea și ea cum se bat eroii că tot ia zis de ei.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Aug 21, 2017 11:27 am

Pai tocmai! Cum se plimbau ei pașnic acolo, după jumătate de ora, este sparta o banca și lumea începe sa țipe. Erau mai mulți mascați cu pistoale, dar fiecare controla câte un element deci politia e cam bătuta de ei. Hayley se oprește și se uita la toți oamenii cum fug de acolo. Eden, îi poți ajuta? îi zice dandu-încet drumul la mana pe care pana acum a tinut-o.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Aug 21, 2017 12:12 pm

Eden își dă ochii peste cap. Cât de slabi sunt polițiștii ăștia... și merge în față. Ia plecați voi 4 de aici și lăsați ce-ați furat. spune urâcios. Răufăcătorii râd de el și-l amenință să plece. Astfel începe bătaia. Eden îi loveste la ficați ca să leșine. Au folosit ei elemente, dar s-a ferit de atacurile lor. Nici nu a fost nevoie să-și folosească puterile sau ceva. Mai mult s-a bătut ca într-o bătaie de stradă.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Aug 21, 2017 12:16 pm

Hayley își da ochii peste cap și ea ca nu l-a văzut în acțiune. Știa deja puterile lui, dar voia sa le și vadă "live". Totuși, se prefăcea ca e ok și merge repede la el Wow, ce repede i-ai bătuuut!
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Aug 21, 2017 3:04 pm

Sunt slabi. Iar puterile lor sunt micuțe. comenta răutăcios puțin. La Eden se știe că rar își folosește doar o parte din puteri și atunci doar de e ceva serios. Iar când dă de răufăcători ca ăștia...Nu se merită osteneala. Vrei să mergem undeva?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Aug 21, 2017 4:08 pm

Um, nu te prea lauzi cu puterile tale, nu? zice și ignora întrebarea lui. Nu te pot convinge cumva sa mi le arati? apoi se pisicește ca poate îl convinge.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Aug 21, 2017 5:35 pm

Cu așa ceva nu te lauzi. Eu nu-i văd rostul pentru a te da mare cu așa ceva. Ele sunt folosite pentru a menține pacea. Nu de a te da mare cu ele. și deja nu-i place unde duce discuția asta. Iar un Nu rămâne un Nu. spune ferm. E cu ea fix ca să mai iasă din lumea eroilor. Dar de va continua așa, o poate lăsa baltă fără probleme.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Aug 21, 2017 6:01 pm

Hayley oftează şi o lasă baltă. Bine, dacă nu vrei, nu te oblig. Mi-ar fi plăcut să văd, dar observ că nu îţi place neapărat puterea. şi ca să se mai liniştească şi el, îl trage pe o băncuţă apoi se întinde leneş.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Aug 21, 2017 7:21 pm

E ca oricare alta. comentează răutăcios. Știu că nu ai și ți se pare ceva foarte special, dar chiar nu e. Lumii i-ar prinde mai bine dacă n-ar exista puterile astea. continua el. De-aia nici nu vreau să le folosesc doar de dragul de a le folosi.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 74 of 100 Previous  1 ... 38 ... 73, 74, 75 ... 87 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics