Kanie Mansion
2 posters
Page 54 of 100 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 77 ... 100
Re: Kanie Mansion
Eh, fata geme după Cum se aștepta el. Avea o voce mai suava ca a argintiei și chiar părea ca îi place ce îi face. Lasă bluza lui lângă a ei și îl privește în ochi.
Dede- Admin
Probabil că movaliei îi place să fie condusă mai mult. Eu-s deja excitat. Vrei să facem sex pe munte deasupra tuturor? îi propune brunetul ceva mai neobișnuit așa. Oricum tot aici făceau, dar să își confirme măcar. Își scoate penisul erect din pantaloni și o freacă de chiloțeii ei.
Normal ca vreau. zice și îl sărută iar. Își duce o mana jos și da chiloțeii intr-o parte ca sa aibă el cale libera.
Dede- Admin
Uite că Eden are o altă idee. Voia să o domine și pe ea ca să vadă dacă se lasă condusă de bună voie sau nu. O pune în patru labe și îi scapă de chiloței. Momentan , singurul vagin care va intra Eden e cel al argintiei. Dar cum nu a mai făcut sex anal și fundul movaliei îl tentează că-i mare și frumos, o penetrează acolo.
Firea ei normala și adevărată nu l-ar fi lăsat pe Eden în veci sa conducă, dar acum voia sa facă pe fata intre și intre. Se întoarce cu capul spre el și îl privește incruntat. Nu îmi amintesc sa fi acceptat acolo.
Dede- Admin
Tu ai zis că mă vrei. Iar eu vreau asta. ii spune normal. Se aștepta și la asa ceva. O cam forțează aicj, dar de ce nu?
Pana la urma oftează și decide sa accepte și acolo, dar sub nici o forma în poziția aia. Se întoarce cu fata la el, își pune unul dintre picioarele ei pe umărul lui ( ca e flexibila ) și se tine de umerii lui. Acum are iar cale deschisa spre fundul ei.
Dede- Admin
O prinde bine de fund și începe să se miște. În timpul ăsta examinează cum se simte și pe partea cealaltă și îi se pare interesant. O privește totuși cum geme și se lasă condusă. Cel puțin acum îi place.
Continua sa facă ce făcea pana acum dar lasă piciorul puțin mai jos, pana pe la nivelul cotului lui.
Dede- Admin
Îi dă o palmă la fund după care o trage de păr. Îi o bagă mai adânc în ea și se bucură de sex.
Page 54 of 100 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 77 ... 100