Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 77 of 100 Previous  1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 88 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 77 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Wed Aug 23, 2017 1:48 pm

Și ce o sa faci? O sa te bați cu mine sa aperi un omuleț nefolositor? întreabă cu tupeu. Hayley se abține sa nu facă ceva și se ridica normal, dar nu se mai pune pe scaun, ci sta în picioare.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Aug 23, 2017 5:19 pm

Iar bătaie? Tu altceva nu ști sa faci? și o ataca cam dur aici. Voia sa o facă iar gorilă, dar nu vrea să o facă de râs în public chiar așa. Că încă o respectă puțin.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Aug 23, 2017 5:23 pm

De fapt ar fi picat şi el naşpa dacă o făcea, că n-are maniere. Măcar eu ştiu să fac ceva. îl atacă la fel. Se referea cam la amândoi, adică şi la Hayley, dar tot insista să se certe cu el.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Aug 23, 2017 5:31 pm

Ia gata cu cearta că se uită lumea la noi. Te rog să pleci și sa mă lași in pace cu gelozia ta. Eu ti-am zis ce nu imi place la tine. Așa că până nu te schimbi poți sa zici pa din partea mea. și mai că venea sa o împingă. Dar vrea să plece ea normal. Si asa s au făcut de rahat amândoi.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Aug 23, 2017 6:39 pm

Julietta îşi dă ochii peste cap şi expiră lung. Eşti un prost şi o să observi mai târziu că faci o greşeală. apoi pleacă de acolo normal, că nu se putea teleporta în faţa a atâtor oameni. Nici ea nu îşi dădea seama ce impac o să aibe vorbele ei pe viitor, dar nu e bai. Hayley însfârşit poate sta liniştită. Mai bine am pleca şi noi de aici.. Văd nişte paznici care se apropie.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Aug 23, 2017 7:09 pm

El lasă banii pentru consumație pe masă. Bine. Și-așa nu mai îmi place locul ăsta. și o ia înainte. N-avea de când să se bată cu paznicii totuși, ci ies pe poarta liberă.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Aug 23, 2017 11:43 pm

Până la urmă, Julietta nu mai are chef de ore şi se simte destul de prost că Eden nu a venit cu ea, dar nu ştie de ce. Singurul lucru care îi poate distrage atenţia de la asta acum e un antrenament, aşa că merge la Izaya-Sensei acasă şi ciocăne la uşă, însă e întâmpinată de Shirley care văzuse pe camerele de la mall (logic, nu îi scapă nimic) ce se întâmplase dar face pe neştiutoarea.
Oh, Julietta, intră. Te pot ajuta cu ceva?
Îl căutam pe Izaya-Sensei... Vreau să mă antrenez. zice pe un ton normal şi intră în casă, apoi se descalţă.
E plecat pe undeva sigur. O să îi dau un mesaj pe telefon. Între timp, aşează-te şi îţi aduc un ceai. Pari cam obosită. şi o pofteşte în sufragerie. Voia să o tragă puţin de limbă să afle cum e situaţia din punctul ei de vedere. Julietta face cum îi se spune şi o aşteaptă pe Shirley. Îi simpatiza pe bruneţi că erau împreună de atâta timp şi erau aşa puternici şi înţelepţi. Deci, ai păţit ceva înainte să vii aici? Nu trebuia să fi la cursuri? Iar de aici Julietta se încruntă că îşi aminteşte cele întâmplate.
Prostul ăla de Eden a lipsit să iasă la o întâlnire cu un om. Am mers după el dar nu a vrut să o lase şi am făcut ditamai cearta..
Shirley îşi bea liniştită ceaiul în timp ce stă pe un fotoliu, faţă în faţă cu albăstruia. Păi şi de ce voiai să o lase?
Că lipsea de la ore pentru aia, normal! zice repede, dar apoi continuă pe un ton mai scăzut Şi că nu-mi place tipa... Sunt împreună,
şi-o trag sau nu ştiu... De atunci ne tot certăm.

Shirley vede instabilitatea emoţională a fetei şi lasă ceaşca jos. Îi dă mesaj lui Izaya că e căutat acasă de Julietta. Eşti cumva geloasă?
Atunci Julietta se face toată roşie la faţă şi se ridică în picioare NU! De ce ziceţi şi dumneavoastră şi el asta? NU SUNT GELOASĂ.
Doar stă cu un om când el e un erou! E o prostie !

Bruneta îi zâmbeşte şi îi face semn calm să se aşeze iar. Şi Serena era doar un om când a ales-o Jimin şi acum sunt amândoi vampiri.
Iar albăstruia se supără iar. Dar el nu poate să-i ofere ei puteri. E inutilă şi el e prost că stă cu ea. Aşa o risipă..
Shirley se ridică de la masă şi aduce pisica ei ca să se mai joace cu fata să o liniştească. Mie îmi pare că ţi la el, dacă nu chiar îl placi. Iar aici Julietta nu ştie ce să zică..
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Aug 23, 2017 11:52 pm

Aici poate ar ajuta și surorile brunetei aici, că și ele au experiență în relații. Izaya primește mesajul și ajunge și el. Doar ce-a terminat și el o treabă. Ajunge acasă și vine la fete. Salut, care e treaba? le salută pe fete normal și se pune și el pe canapea. Știa că voia să se antreneze, dar cealaltă chestie nu știe.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Aug 23, 2017 11:57 pm

Julietta experimentează trairile emoționale ale vârstei. îi zice calm în timp ce îl privește cu drag, apoi continua prin telepatie Adică îi place de Eden și nu își da seama. Albastruia intrase intr-o analiza a situației și a ceea ce a zis bunica ei, ca era totul nou pentru ea. Nu am privit niciodată situația din punctul ăsta de vedere... Nu știu...
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Aug 24, 2017 12:05 am

Cum te simți alături de Eden și cum te simți alături de alți băieți? o întreba brunetul pe copila normal ca sa afle mai multe informații.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 77 of 100 Previous  1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 88 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics