Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 78 of 100 Previous  1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 89 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 78 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Thu Aug 24, 2017 12:19 am

Um... Eu numai cu el am fost. Adică au mai fost doi băieți dar neimportanti. Nu mi-au plăcut deloc.. răspunde sensei ului cuminte și îl tine pe Umbreon pe picioare, mangaindu-l.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Aug 24, 2017 12:22 am

Iar Umbreon este animal cuminte și se lasă mângâiat. Înțeleg...Și de ce nu vrei să fie Eden cu fata aia? Nu o placi tu pe ea sau nu-ți place că el e cu ea? o întreba o chestie ușor ambiguă, dar care totuși are sens dacă se prinde.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Aug 24, 2017 12:32 am

Um... Acum sta sa se gândească puțin dar pana la urma ridica din umeri Ambele. Orgoliul ăsta. Shirley se gândea la o chestie probabil productiva. Mai știi când Levi a avut problema asta cu Cecilia și Michelle și ne-am dus la liceu? Cred ca te-ai potrivii iar acolo, dacă vrei. Mie mi-a ajuns atunci. Dar nu mai ai voie elev ca iar te futi cu alte copile!
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Aug 24, 2017 12:40 am

Meh,bine. O să-mi iau vechea formă de adult atunci. Că de merg așa sar ele pe mine. Bine, și ca adult le excit, dar măcar le țin cuminți. comenta ușor narcisist cu bruneta. Atunci tu-l chiar placi. Cel mai bine te-ai gândi mai bine despre ce simți despre el. și îi dă un sfat de înțelept aici.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Aug 24, 2017 10:17 am

Shirley chicoteste de la ce a zis el, dar îl lasă în pace. Pe acasă, ei doi nu prea mai aveau ce face așa important și de mult se gândea sa găsească o activitate. Acum găsise pentru Izaya și indirect și pentru ea ( ca avea sa îl supravegheze pe camerele alea sa nu o facă cu vreo fata ) Nu cred... înainte i-am zis ca îl plac pentru puteri... Cred ca așa a rămas. zice Julietta gânditoare. Ea nu prea putea accepta din firea ei astfel de sentimente. Iar se aseamănă mult cu Jannette care nu îl plăcea pe Kazuya.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Aug 24, 2017 11:03 am

Seamănă cu Jannette la vârsta ei...Ar trebui să vorbească și cu ea... îi spune brunetei în gând. Etoo. Și dacă el va alege să stea cu alta și nu cu tine, ce vei face?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Aug 24, 2017 11:17 am

Ştii cum e Jannette... Devine vulcanică după un timp şi zice să se fută în el de Eden. îi zice şi se ridică de la masă, că iar îi venea să râdă şi deja era ciudat. Pleacă în bucătărie cu ceştile de ceai goale ale fetelor şi îi aduce una şi lui Izaya, că n-apucase săracul să bea. Julietta iar se face roşie în obraji de supărare şi se încruntă O să o bat pe aia! O să scap cumva de ea!
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Aug 24, 2017 11:34 am

Vezi că ucisul unui om nevinovat nu e în datoria unui erou. De o ucizi așa din gelozie poți face pușcărie. îi dă un sfat iar de adult, dar ceva mai rece. Espeon îl simte pe Izaya în casă așa că vine la el ca să o mângâie, csf, pisici.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Aug 24, 2017 12:55 pm

Julietta îşi dă ochii peste cap şi se ridică de pe canapea. Mă rog. Ne antrenăm? Până la urmă, nu voia să îşi accepte sentimentele şi prefera să se exteriorizeze acum.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Aug 24, 2017 1:38 pm

Să zicem că da. și îi lasă pe Umbreon și Espeon jos pe podea ca să plece ei doi la antrenament. Pisicile nu înțeleg comportamentul fetei, dar o lasă în pace. Ce vrei să antrenezi azi?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 78 of 100 Previous  1 ... 40 ... 77, 78, 79 ... 89 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics