Kanie Mansion
2 posters
Page 57 of 100 • 1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 78 ... 100
Re: Kanie Mansion
Bine atunci. şi menţine pasul cu el. Îl ia de mână apoi îşi încrucişează degetele cu ale lui, ca un cuplu drăguţ.
Dede- Admin
Asta nu-l deranjează așa mult și o conduce la fast foodul ăla. Își ia și el de mâncare un kebab cu de toate și o cola. Îi place aici pentru că ingredientele chiar au gust și par naturale, nu produse sintetice ca cele de la Mc de exemplu. Îți iei și tu? o întreba cu tava cu mâncare în mână.
Movalia era chiar în spatele lui. Îşi ia un meniu întreg, adică pui, cartofi prăjiţi, salată şi un suc. Se pune la masă şi începe să mănânce încet.
Dede- Admin
Eden mănâncă normal și se bucură de timpul petrecut cu Hayley. Nu vorbește nimic ca unul din ei sa nu se înece și stă normal la masa.
Hayley trage iar de timp şi termină de mâncat după 30 de minute. Plus drumul pe care l-au făcut până acolo, acum era ora 4 fără 15. Ah, sunt plină...Probabil trebuia să-mi iau mai puţin. Sper să nu mă doară burta.
Dede- Admin
Am eu pastilă pentru digestie dacă vrei. îi spu e normal ca să nu se vaite prea mult.
Hayley iar se încruntă şi îşi dă ochii peste cap. Eu nu prea folosesc pastile de nici un fel. Am alergie. inventează repede o scuză care părea mai normală. Însă mă poţi duce tu până acasă.
Dede- Admin
Mi-e cam somn și mie. Nu e mai simplu să plătesc un taxi? continua și el. Dar acuma chiar e adevărat, lui Eden îi era puțin cam somn și voia să plece odată la hotel.
Poţi dormii la mine. Mi-e să nu nimeresc la vreun şofer pedofil.. Ştii că nu mă pot apăra. iar acum profită că e ''doar un om'' ca să-l convingă.
Dede- Admin
Lui Eden ia venit o idee pe moment. Vezi că merg la baie, te conduc după. îi zice normal. Nu îi dă voie să răspundă că imediat pleacă. Dar nu o lasă acolo, ci la baie își face o clonă. Împart cam aceeași conștință, deci știe ce se petrece și ce să răspundă. Așa că după câteva minute clona se întoarce. Iar adevăratul Eden se teleportează la hotel. Da, o viclenie de Izaya e aici. Dar chiar nu mai putea să stea atâta. Te duc pe jos sau cu mașina? întreba brunetul clonă.
Page 57 of 100 • 1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 78 ... 100