Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 79 of 100 Previous  1 ... 41 ... 78, 79, 80 ... 89 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 79 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Thu Aug 24, 2017 1:42 pm

Voiam să te întreb, Sensei... Ochii tăi sunt o putere pe care ai dobândit-o sau? Îi mai are cineva din familie? şi face pe cuminţica. Erau acum în grădina din spate. Shirly avea un plan în cap pentru cei doi copii certăreţi şi dă o comandă pe net.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Aug 24, 2017 1:59 pm

E o putere moștenită. Eu, copii mei cât și copii lor pot să o aibă. Eden de exemplu o poate are, dar o refuză. El și-a activat alt fel de ochi, chit că poate și aceia pe care îi am eu. îi explică calm. Puterea asta a bruneților e cam întunecată și pentru o personalitate ca Julietta...Bine că nu o are. Se activează prin traume emoționale automat....Și la cum te-ai supărat pe el și n-ai nimic...se pare că nu o moștenești. și continua explicația.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Aug 24, 2017 2:07 pm

Julietta e pokerface şi oficial se urăşte. Dar vreau şi eu! El de ce are şi eu nu?! iar aici e oarecum ca o copiliţă. Nu e nici o altă modalitate? Vrăjitorii, transplante, pana mea..
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Aug 24, 2017 2:22 pm

La ce instabilă emoțional ești tu...Numai de asta n-ai nevoie... Transplant se poate face, dar nu cred că nimeni nu își dă ochii pentru tine. Iar de faci asta devi inamicul nostru automat. îi zice de pe acum. Dar mai sunt și alte căi de a avea putere fără neapărat să îi scoți ochii cuiva. și da, știa că dacă nu-i dă ceva va face lucruri destul de urâte, așa că încearcă să o controleze așa puțin cu diverse chestii. Dintre cei noi nimeni nu vrea puterea moștenită oricum. Din cauza ei ne-a cauzat destul de multe probleme în neam și am zis să nu o mai aibă nimeni. Allan n-are nevoie că el se luptă cu animalele cu puteri, iar Hans nu e interesat. Eden în schimb a obținut o putere mai mult de dragul lui maică-sa care îl voia bine. Țintele principale suntem noi bruneții datorită sângelui nostru. Tu ești oarecum ferită că ești din partea din familie care nu are așa multă putere.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Aug 24, 2017 2:31 pm

De ce obţin puterea numai cei care nu o vor, la dracu? Nici lui Eden nu îi place şi are atâtea.. Iar eu mă zbat aici singură cu antrenamente zilnice şi tot nu pot să-l bat, că le are pe toate din naştere! Acum îşi iese din pepeni şi e chiar supărată.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Aug 24, 2017 2:36 pm

Nu totul e corect în viață...Știu eu pe cineva ca tine care nu a fost puternic în naștere și s-a făcut puternic prin muncă... și aici se referă la Jimin. Da, a avut nemurirea din naștere. Dar puterea lui nu e moștenită, ci obținută. Se gândea că blondul poate o va ajuta mai mult decât el la chestia asta.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Aug 24, 2017 2:51 pm

Cine? Mi-ai putea face legătura cu el? şi cască ochişorii ăia mari la el, ochişorii pe care i-ar fi dat oricând pe unii cu Sharingan, uh..
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Aug 24, 2017 2:55 pm

E vorba de sânge aici, Julietta are sânge cam amestecat și de-aia nu are ochii ăia. Csf. Ți-a zis Shirley de Jimin. E un blond super puternic care a moștenit nemurirea din naștere. Dar puterea lui a fost mai mult dobândită decât moștenită. îi zice el normal. Îți pot da numărul lui.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Aug 24, 2017 3:33 pm

Da, te rog! şi îşi scoate repede telefonul. De la Izaya învăţase jumătate din ce voia, adică Susanoo, Sharingan-ul fiind ceea ce nu a putut, dar asta e. Acum trebuia să profite şi de Jimin.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Aug 24, 2017 3:37 pm

Susanoo-ul ăla al ei încă e incomplet din punctul lui de vedere, dar merge. În plus brunetul are un arsenal mai vast, totuși nu vrea să o învețe chiar totul. E încă prea copilă pentru așa ceva. Îi dă numărul blondului. De aici te descurci tu. Eu cu ăsta n-avem cele mai prietenoase relații. Așa că trebuie să-l convingi singură. îi zice normal.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 79 of 100 Previous  1 ... 41 ... 78, 79, 80 ... 89 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics