Kanie Mansion
2 posters
Page 69 of 100 • 1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 84 ... 100
Re: Kanie Mansion
E o fata normala? si apoi începe sa rada. Nu e cu nimic mai buna ca mine! Adică știam asta dinainte dar acum mi-ai confirmat.
Dede- Admin
Vezi că viața nu înseamnă doar misiuni și bătaie. Tu nu înțelegi asta. ii spune scurt. Nu ii place ca il ia la întrebări.
Ha, mai ai puțin și îmi zici ca renunți la puteri ca e bine cu fata aia normală. zice încruntandu-se la el. Acum chiar îi era ciuda pe aia.
Dede- Admin
Ce? Nu. Eu spun doar că abuzezi de puterea ta și nu e deloc ok. și acuma încearcă să o mai ducă cu picioarele pe pământ. Oricum nu văd de ce ești așa geloasă pe fata asta dacă tot te dai superioară...
Nu sunt deloc geloasa! Se apără repede. Doar ti-am zis așa. . apoi vrea sa închidă subiectul așa ca trece pe lângă el sa meargă la clasa.
Dede- Admin
Ba ești. și după pleacă și el pe holul opus să meargă și el la clasă. Pare ca s-au mai liniștit apele.
Mergeau pe coridoare opuse spre aceeași clasa... Numai ei puteau așa ceva. Julietta iar nu mai vrea sa vorbească cu elși de fapt are de gând sa treacă peste el și sa se axeze pe antrenamente.
Dede- Admin
Cam mult având în vedere că nu-s așa de mulți răufăcători...Cel puțin deocamdată... Eden își vede de treabă și e atent la ore. Scrie frumos tot ce se petrece și o lasă pe Julietta în pace. Ia dat niște sfaturi prietenești, că ea e orgolioasă.. Treaba ei.
Păi da, ea decide ce vrea pentru viitorul ei. Şi ea e atentă la ore, având în vedere că vrea să plece din ţară după ce termină şcoala asta la o bază mai bună. După ore pleacă direct la antrenamente cu Izaya. Christina iese din şcoală tot alături de Bella. O întreba pe fată dacă mai ştie alţi demoni pe aici, că ea încă nu îşi controla perfect puterile şi poate o ajutau. Iar atunci, blondina îl vede pe Yuuki şi merg repede la el. Şi el e cam nou şi e demon. V-aţi putea înţelege. Yuuki, ea e Christina, Christina, el e Yuuki. Fata se uită normal la el şi zâmbeşte. Bună.
Dede- Admin
Yuuki se oprește din drumul lui și se întoarce cu fața la fete. Salut,salut.Cu ce pot ajuta? Că doar de-asta ați venit..Cred. spune roșcatul normal în timp ce o examinează pe fata de lângă Bella, că e nouă și nu o cunoaște.
Page 69 of 100 • 1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 84 ... 100