Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 84 of 100 Previous  1 ... 43 ... 83, 84, 85 ... 92 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 84 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Fri Aug 25, 2017 10:18 pm

Ce prost e...Vine aici să mă distragă fără rost... se plânge fata şi stă puţin să-şi revină. După asta revine la vrajă şi o face. E teleportată într-un tărâm de gheaţă, puţin întunecat, unde ningea continuu şi vântul rece bătea fix în faţă. În jurul ei nu era nimic, decât alb, ca şi cum era într-un deşert de zăpadă. Super... Oare unde o să mă adăpostesc când fac opriri? Aici aventura ei este crucială.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Aug 25, 2017 11:50 pm

Și ca să existe o continuare scriitorul va participa doar ca narator, fără personaje. Locul este plin de zăpadă și gheață. Vederea este destul de încețoșată aici datorită viscolului. Aici trăiesc doar creaturile gheții care stau bine mersi în locurile lor, în peșteri adică. Dar sunt și unele creaturi care preferă să se amestece cu zăpada. Dar e destul de clar, nu va da de oameni vii pe aici.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Fri Aug 25, 2017 11:58 pm

Nu e nevoie. Julietta urmează harta pe care o făcuse şi mai dă de nişte animale ciudate cu care se bate în drumul ei. Expediţia avea să dureze mult, nu se face într-o după-amiază. Înapoi pe tărâmul celorlalte personaje, Christina terminase antrenamentul cu Yuuki şi era cam obosită. Eu mă duc să fac duş la vestiar. Mergem după să bem un suc?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Aug 26, 2017 12:22 am

Oh. Desigur. și pleacă și el spre duș că avea nevoie. A început să o placă și el pe colega lui demon, chiar era curios să o vadă fără haine că nah, arată bine. Totuși mai bine pentru el ar fi să nu facă așa. Așa că se spală normal iar după câteva minute termină și iese de acolo.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Aug 26, 2017 8:23 am

Se apropia sera destul de mult având în vedere faptul ca se antrenau de 3 ori pe săptămână și se asemănau. Christina învățase destul de multe de la el, acum fiind mai puternica. Se poate spune ca era îndrăgostită de sensei ul ei. Termina dusul, se îmbraca și merge cu băiatul la suc la o terasa din oraș. Chiar îmi place aici.. Și totul e datorita ție.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Aug 26, 2017 10:22 am

N-am făcut nimic special. Doar datoria de coleg. și bea și el din suc relaxat. Așa că stai liniștită. Eu unul tot o să te ajut să te faci mai puternică. și zâmbește larg.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Aug 26, 2017 10:27 am

Christina e mulțumită și așa. Pana la urma, poate ca nu era o idee tocmai buna sa îi zică ca îl place. Tu te-ai gândit ce vrei sa faci pe viitor? O sa ramai un erou?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Aug 26, 2017 12:17 pm

Asta nu știu. Se prea poate ca eu să mă întorc în iad să fiu un gardian acolo...Nu știu ce o să fac cu viitorul meu. îi spune lui Christina sincer , fără să ezite. Dar tu?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Aug 26, 2017 12:33 pm

O sa mă antrenez cât pot și o sa îmi caut locul potrivit.. Dar în iad demoții nu sunt rai? Cum ți s-ar părea dacă ai deveni un răufăcător? întreabă pe un ton total normal, terminând de băut sucul ei. Încerca să vadă dacă e totuși o șansă pentru ei doi.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Aug 26, 2017 12:47 pm

Am fost rău până ma luat Izaya sensei ca învățăcel. De trec pe partea rea e ca și cum l-aș trăda. Deci sub nici o formă nu fac asta. Probabil de merg în iad o să fiu un gardian ca demonii răi de acolo să nu scape. și termină sucul.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 84 of 100 Previous  1 ... 43 ... 83, 84, 85 ... 92 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics