Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 76 of 100 Previous  1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 88 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 76 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Tue Aug 22, 2017 11:47 pm

Sa termin sucul înainte. Acum mă cam dor picioarele și vreau sa mai stau puțin. Ce era amuzant era faptul ca Hayley o simțise pe Julietta și chiar voia ca ea sa îi vadă împreună și sa facă scandal ca așa scădea în ochii lui Eden. Pana la urma îi găsește albastruia noastră și merge cu tupeu la ei. Iară e cu omulețul ăsta incapabil? Își zice când o vede pe movalie. Se oprește în fata mesei lor și zambeste. Aici erai, dragule? Profesoara m-a pus sa te caut când a văzut ca lipsești și nu ești acasă. Știa ca noi suntem foarte apropiați și o sa te găsesc. Acum hai sa mergem. si îl trage de braț sa se ridice de pe scaun. Nici nu voia sa o bage în seama pe proasta aia, ci doar sa îi facă in ciuda.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Aug 23, 2017 12:12 am

Dacă lipsesc de la liceu nu e destul de clar că nu vreau să fiu acolo? și retrage mâna. Nu vrea să se certe cu ea chiar așa în public. Știa că îl va căuta la ce geloasă e. Sunt bine, tu du-te înapoi la cursuri că tu ești aia cu respectarea regulilor. și încearcă să o ia cu ușurelul.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Aug 23, 2017 12:59 am

Și tu ai devenit rebel peste noapte? Oricum nu faci nimic important aici. Hai. apoi îl ia iar de braț și se uita fix în ochii lui. De fapt, nu schimbase deloc privirea de la el.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Aug 23, 2017 9:30 am

Nu mai fi așa insistentă. Am zis că nu vin la liceu azi și gata. Iar eu n-am chef să mă cert cu tine în public. spune urâcios și se uită la ea.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Aug 23, 2017 11:17 am

De ce? întreabă încercând sa își mențină calmul. Dar acum sare în prim plan Hayley, sa pună sare pe rana Pentru ca nu vrea sa fie în compania ta, nu te-ai prins? Azi sta cu mine. iar Julietta se încrunta la ea și mai ca e pe cale sa o ia de gat.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Aug 23, 2017 11:33 am

Sunt la o întâlnire acum. Putem să ne certăm in restul timpului cât vrei. și ar fi vrut să ii spună să nu mai fie geloasă, dar știe că sarea la bătaie și nu era deloc ok.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Aug 23, 2017 12:07 pm

Eu vreau acum! Ridica-te! spune mai tare de se întoarce lumea sa se uite. Bine, deja se uitau câțiva ca era vorba de un băiat intre doua fete, dar acum se uita și mai mulți. Hayley analizează comportamentul celeilalte fete și îi place.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Aug 23, 2017 12:30 pm

Tu nu înțelegi că nu te mai vreau din cauza comportamentului tău incontrolabil? sară să ridice și el tonul. Da.. deja miroase situația de început de ceartă. De-asta nu vrea să iasă cu Julietta în public, nu se poate controla și chestia asta chiar contează.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Aug 23, 2017 1:07 pm

Nu se poate controla dacă e altcineva cu el, nu așa cum zice Eden. Hayley începe sa rada când aude ce zice el dar tot nu se baga. Julietta însă e furioasa când o aude și o trage repede de par de o sa jos de pe scaun. Nu știu cine te crezi, dar dacă îmi pun tupeul cu tine, te omor și cu ochii închiși!
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Aug 23, 2017 1:30 pm

Asta chiar îl supără pe Eden. Îi dă o palmă peste mâna ei ca să o elibereze. Ți-am zis să te controlezi. Nu suntem la bătaie aici să vezi care e mai tare. Pleacă odată că de fiecare dată când vi iese scandal. Chiar nu se poate să te abții? Ce-i cu comportamentul ăsta? și se rățoiește la ea. Nu era de acord cu râsul lui Hayley, dar de asta va vorbi mai târziu.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 76 of 100 Previous  1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 88 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics