Kanie Mansion
2 posters
Page 85 of 100 • 1 ... 44 ... 84, 85, 86 ... 92 ... 100
Re: Kanie Mansion
Christina casca puțin ochii. Informația aia nu o știa. Izaya-san estea sensei-ul tău? Doar tu și Julietta cred ca rezistați cu el. și se preface a fi normala, apoi chicoteste. Mergem acasă? A văzut ca au terminat amândoi și oricum nu avea rost sa îi zică mai multe dacă el nu îl va trăda pe Izaya.
Dede- Admin
Să zicem că da... și lasă banii de cheltuială pe masă. Nu era învățăcel ca Julietta, ci mai mult îi e dator brunetului și e în lumea oamenilor fix din cauza datoriei. Nu neagă că nu îi place și aici. Dar nu vrea să dea o țeapă.
Poate o să ne reîntâlnim în Iad, Yuuki-kun. îşi zice în gând. Pleacă amândoi apoi pe drumuri separate. Christina ajunge acasă la Hayley şi oftează lung. Cred că o să mă opresc din a vorbii cu Yuuki... Îi ştiu deja toate tehnicile şi nu vreau să-l rănesc.. Movalia îşi dă ochii peste cap în dezinteres. Nu te mai plânge atât. Avem o misiune, o ducem la capăt fie că vor ei doi să vină de partea noastră ca să nu-i rănim, fie că nu. Acum şterge-ţi faţa asta plângăcioasă să nu afle adevăratul iubi'. Aşa cele două fete continuă să vorbească şi să petreacă timp cu băieţii. Christina decisese totuşi să păstreze secretul faţă de Yuuki şi începuse să se antreneze mai rar cu el, în timp ce Hayley profita de faptul că nu o mai vedea pe Julietta prin preajmă şi stătea mult cu Eden după şcoală. Aflase că albăstruia plecase într-o misiune, dar nu o interesa prea mult. Trecuseră deja trei săptămâni de când Julietta lipsea şi nu primise nimeni nici un semn. Ea vorbise cu părinţii ei, Izaya şi Jimin despre planul pe care îl făcuse şi normal şi de drept îi trebuiau două săptămâni să îl ducă la bun sfârşit, dar acum întârzia..
Dede- Admin
Și Eden știa de ce și cum că vorbise cu Izaya să-i zică și lui că e în sigurață. Deja întârzie de ceva vreme și îl cam îngrijorează situația. Se gândea la cel mai rău. Se gândea totuși cum să-și ia timp liber de la Hayley și să se ducă după ea. Totuși nu știa cum..Și Yuuki îi plăcea de Christina puțin și nu înțelege de e e așa ezitantă așa. Se gândea că nu o mulțumește cu ceva. Așa că îi dă un mesaj la telefon: Vrei să ieșim la o întâlnire?
Eh, îi băga o scuză că trebuie să stea cu părinţii şi o rezolva pe Hayley. Christina însă e surprinsă când primeşte mesajul şi parcă o cam trec fiorii. Probabil avea să fie prima ''întâlnire'' pe bune a lor doi. La ce oră?
Dede- Admin
Diseară? o întreabă ca să știe și la cât poate să fie ea liberă. S-au tot antrenat și luptat, așa că o întâlnire e ceea ce trebuie. În schimb Eden bagă scuza că stă cu rudele acasă , dar el pleacă spre Izaya la el acasă ca să afle despre Julietta.
Dar la ușă da *dejavu* de Shirley! Eden? Cu ce te pot ajuta, dragule? îl întreabă pe un ton normal și îl poftește în casa, în sufragerie. Christina e de acord cu asta și îi da adresa sa o ia la ora 19 de acasă.
Dede- Admin
Eu sunt bine.. Am venit să îl văd pe unchiul Izaya să vorbesc cu el. și intră acolo și se pune le canapea. Ia zis în mare parte adevărul, dar nu și povestea.
A, da? Ce sa vorbiți? Plecase la niște cumpărături. Îl poți aștepta aici. O sa îți țin eu companie. îi spune zâmbind și aduce niște prăjituri și suc. E o ocazie buna sa îl tragă și pe el de limba, ca simte ca ceva nu e bine după tonul lui.
Dede- Admin
Despre Julietta....Întârzie de o săptămână și știu că ea vorbește cu el. îi zice direct fără să se eschiveze sau ceva. După care își ia un biscuite și mănâncă.
Page 85 of 100 • 1 ... 44 ... 84, 85, 86 ... 92 ... 100