Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 87 of 100 Previous  1 ... 45 ... 86, 87, 88 ... 93 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 87 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Sun Aug 27, 2017 4:14 pm

Aşa sunt bunicii din ziua de azi. se scuză repede şi zâmbeşte. Şi faţă de fata aia simţi ceva?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Aug 27, 2017 4:21 pm

Mă simt bine cu ea. Mă mai scoate din rutina de erou și pot să am o viață normală. Departe de războaiele lor. și se întinde după ce îi răspunde. Unde-s pisicile? Iar le-a luat Allan? și da, și nepotul ăsta mic îi plac pisicile.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Aug 27, 2017 4:30 pm

Se pare că Shirley nu afla nimic interesant. Dacă tot nu-ţi place, poţi renunţa la puteri. Am eu destule vrăji pentru asta. Şi acum îi zice asta mai mult că o enervase. Ei nu îi plăceau băieţii care stăteau practic după două; dacă e cu una, să stea bă numai cu aia!
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Aug 27, 2017 4:40 pm

Neah. S-ar supăra mama după. În plus mi-au fost date cu un scop. și ridică din umeri. Eu sunt responsabil pentru cei mai slabi și trebuie să-i ajut în orice timp. Chiar și-n timpul meu liber. și îi răspunde la întrebare. În plus Hayley e mult mai politicoasă decât Julietta. Principalul motiv pentru care nu sunt cu ea e pentru că e o needucată. Indiferent de puteri, corp și toate cele. Eu nu stau cu o fată care nu e în stare să se controleze sau să fie capabilă să poarte o conversație despre orice altceva înafară de puteri și super eroi. I-am zis asta. și se plânge. Iar el chiar nu se ține după două. Dacă vrea să știe să Julietta e ok înseamnă că aleargă după ea? Lol, e gândire mai e și asta....
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Aug 27, 2017 4:51 pm

E gândirea de Shirley. Ea a fost pedepsita când s-a futut cu invataceii lui Izaya. Sa fie și Eden pedepsit! Revenind: Bruneta nu mai considera ca are despre ce sa îl întrebe în plus. O sa îl sun pe Izaya sa văd când vine acasă. si pleacă spre bucătărie cu restul de prăjituri. Dragule, te caută Eden..
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Aug 27, 2017 5:02 pm

Să fie pedepsit de ce? Că vrea să știe că fosta lui e sănătoasă? Lol. Ce vrea? întreba Izaya ce fumează la geam, să nu cumva să miroase urât în casă! Eden așteptă bine mersi pe canapea.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Aug 27, 2017 5:42 pm

Să întrebe de Julietta... Am încercat să aflu dacă o place, dar e în limbă după fetiţa aia cu păr mov care nu-mi place mie deloc. După toată experienţa mea din atâtea lumi şi universuri paralele, recunosc o persoană falsă de la kilometrii. îi spune şi aruncă prăjiturile la gunoi. Nu mai erau multe şi oricum nu îi mai foloseau pentru nimeni.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Aug 27, 2017 10:10 pm

Meh. Poate doar o consideră pe Julietta o prietenă și vrea să știe dacă e bine. și ridică din umeri în timp ce trage din țigară ca să o termine mai repede. Asta face și o aruncă pe scrumieră.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Aug 28, 2017 12:26 am

Mda, plictisitor friendzone-ul.. apoi se pune cu funduletul pe pervazul geamului la care tocmai fumase el și îl sărută. Ce, numai aia mici sa aibă o viață amoroasa? (Deși bruneții au avut cat pentru toată familia)
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Aug 28, 2017 1:32 pm

Izaya răspunde și el la sărut, dar fac doar atâta. Că nepotul îi aștepta și nu voia să se lase așteptat. Merge la Eden și se pune pe canapea. Salut nepoate. Care e treaba? îl ia bine din prima. Salut bunicule. Știu că ții legătura cu Julietta. E bine? Că întârzie de ceva vreme... și se uită la el. Ea e bine. Dar ce e cu interesul ăsta de-odată? Știam că sunteți certați. Da..Dar tot suntem prieteni. Nu pot să mă interesez puțin dacă e bine? spune ceva mai supărăcios. Cum zici tu. Dar Julietta e bine, n-ai de ce să te îngrijorezi. Atunci mersi. și dă noroc cu el. Acum că a aflat ce a vrut n-are rost să mai stea. Totuși își ia la revedere de la bunicii lui și pleacă. Are ceva din comportamentul lui mă-sa...Ea se implica așa cu toată lumea. comenta lângă Shirley.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 87 of 100 Previous  1 ... 45 ... 86, 87, 88 ... 93 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics