Kanie Mansion
2 posters
Page 86 of 100 • 1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100
Re: Kanie Mansion
Julietta... si face o mica pauza în vorbire. Din păcate, nu are cum sa ne contacteze de acolo și nici noi cum sa o contactam. Izaya nu a primit nici un semn de la ea. apoi oftează. Și Michelle sperase la un mesaj ceva, dar nu a primit.
Dede- Admin
I-am zis proastei ăleia să nu se ducă singură.... comentează mai încet și răutăcios. Meh. Dacă pățește ceva e treaba ei. Eu i-am zis. și face pe răutăciosul. Dar acuma se gândea să se ducă după ea.Chit că ar fi cea mai proastă soluție că nu știe exact unde e și e face.
Eh, ar putea afla tărâmul de la Shirley, dar nu ştia incantaţia pentru că Julietta luase cartea ca să se poată teleporta înapoi când e gata misiunea. Ai vorbit cu ea înainte să plece? şi acum îi răsare un zâmbet pe faţă. Drăguţ din partea ta. Dar ce are dacă a mers singură? Este vorba de ceva ce vrea să atingă singură. Te-ai fi simţit tu mai bine ştiind că e cu cineva acolo?
Dede- Admin
I-am zis să nu se ducă singură și nu ma ascultat. Dar e treaba ei. și ridică din umeri supărăcios. Treaba pe care o are o poate face singură. Dar măcar să fi fost cineva să o supravegheze fără să se implice...Așa e prea periculos. Dacă știam că Izaya o supraveghează era mai ok.
Să meargă cu sensei-ul ei în misiune? E cam ruşinos. comentează Shirley şi ridică din umeri. Ea mănâncă un biscuie şi bea nişte suc, că le pusese pe masă şi încă nici unul nu se atinsese de ele. Şi tu nu crezi că poate face misiunea de una singură?
Dede- Admin
Și ca să nu se irosească mâncarea, Eden ia și el un biscuite. Eu știu că-i puternică și deșteaptă. Dar are o fire destul de nervoasă și cred că ar avea nevoie de cineva să o susțină moral...Că fizic se descurcă și singură... comentează și Eden ca răspuns la întrebarea brunetei.
Iar pentru că Shirley este Shirley, aşteaptă ca băiatul să mai mănânce puţini biscuiţi. Erau injectaţi în aluat cu un ser al adevărului şi îl ia direct acum la întrebări Ţii la ea, nu? Auzisem că aţi fost şi împreună.
Dede- Admin
Împreună e mult spus. Am fost apropiați da...Am făcut și sex de câteva ori și mi-a plăcut. Vreau să știu că e bine și e ok. și îi răspunde la întrebări sincer.
De ce? Doar acum eşti cu altă fată, dacă am auzit bine. continuă şi ea văzând că serul şi-a făcut efectul. Nu avea să ţină prea mult şi el sigur că o să-şi amintească că are o bunică şireată de la care nu trebuie să mănânce sau bea când e singur.
Dede- Admin
Dacă sunt cu altă fată înseamnă să nu îmi pese de viața ei? Ce gândire macabră ai bunică Shirley. continua Eden. S-a prins și el că ceva nu e în neregulă cu el, de-aia nu mai mănâncă biscuiți.
Page 86 of 100 • 1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100