Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 93 of 100 Previous  1 ... 48 ... 92, 93, 94 ... 96 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 93 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Tue Sep 12, 2017 12:19 am

Iar ca prin miracolul coincidentelor, un portal se deschide în camera din care Julietta plecase și se aude o mica zdruncinatura. Cine sa fie, cine sa fie? Julietta! Da! S-a reîntors intr-un final întârziat foarte mult și nu singura, ci cu un pui de dragon de doar 5-6 luni. Zgomotul nu a fost prea mare, dar ea e obosita după toată călătoria și tine dragonul în brațe.
Spoiler:
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Sep 12, 2017 12:26 am

Cum ajunge acolo cum Izaya ii simte energia. Eden,
poți verifica dacă pisicile de sus sunt bine? Ca s-a auzit un zgomot de acolo.
ii zice intenționat. Și cum e prea plictisit, își asculta bunicul și ii face pe plac. Urca sus în camera pana da de Julietta. Și în loc sa facă ceva cliseic și sa o ia in brate, el e gen: Ți-a luat cam mult, aproape ai pierdut examenele. Ți-am trimis acasă la tine toate lecțiile să nu ramai în urmă. Hai la masă că e adunare de familie..
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Tue Sep 12, 2017 12:32 am

Fata efectiv e Poker face când îl aude și se întoarce la el încruntata. Jur ca nu mi-a fost dor de partea ta plictisitoare. comentează și se pune în genunchi. Dragonul îl trimite în colierul ei, gen cum ții un pokemon în pokeball. Un "Bine ai revenit, cum a fost? Mi-a fost dor de tine" era greu, nu? Sau poate nici nu simțeai asta. Julietta a învățat multe din călătoria ei și si-a dat seama de niște chestii legate de propria persoana. Acum e mai atenta și la ce simt ceilalți, de acolo venind ultima ei fraza. Era conștienta ca Eden, baiatul de care bănuia ca îi place, a rămas cu Hayley în tot timpul ăsta. Logic.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Sep 12, 2017 12:37 am

Pot spune că mi-a fost dor să mă cert cu tine. Mă bucur că ești ok totuși. Au fost foarte plictisitoare ultimele săptămâni în lipsa ta. și ridică din umeri. Și ce e creatura aia de mai devreme?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Sep 12, 2017 12:41 am

Ăă, scopul misiunii mele? Obținerea unui dragon? apoi văzând ca nu merge cu frumosul, își pierde interesul în discuție și o da pe ironie. Era prea obosita sa coboare la masa sa povestească tot seara asta sau sa plece măcar din camera aia. Bine ca exista un pat acolo. Se ridica și se întinde în el, apoi se înfășoară în plapuma ca ea era rece ca gheata dar cine sa știe asta? În nici un caz Eden! Cum de te-ai plictisit? Nu mai ești cu Hayley sa te anime?  
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Sep 12, 2017 12:46 am

Ăăă, pt căldură există calorifere dacă ii e frig. Corpul lui nu are căldura aia de care are nevoie, asa ca nu se obosește cu dulcegăriile. Ăăă, ne-am despărțit. M-am plictisit de prezența ei. Voia să mă mut în alt oraș, dar i-am zis că nu plec. Așa că am lăsat-o să stea lângă ai ei. Nu o înțeleg pe femeia aia și ce așteptări avea de la mine. și ridică din umeri. După care dă drumul la calorifer. Vezi că asta e mai util ca plapuma.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Sep 12, 2017 12:50 am

Mulțumesc Doamne ca l-ai făcut sa gândească cu capul, nu cu pula! își zice când aude ca s-a despărțit de aia și e mai fericita pe interior. Am stat acolo mai bine de o luna și tot ce aveam era pătură din rucsac. Am supraviețuit cu aia, supraviețuiesc și acum. Plus ca aici e mai cald și nu e ca și cum mor de frig. Nu am frisoane și elementul meu principal e gheata.. îi explica pe un ton oarecum atacator dar și calm, ca era obosita fizic. Măcar a meritat
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Sep 12, 2017 12:55 am

Dacă voiai un dragon te teleportam eu direct în lumea lor, nu să pleci de nebună la mama dracu. și oftează. Dar ne putem certa mai târziu. Probabil ești obosită acum că nu te ratoiesti așa la mine ca de obicei. Așa că te las. și ii face cu mâna și pleacă din cameră. Trebuie să le spună brunetilor totuși.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Sep 12, 2017 12:59 am

I-am mai zis odată ca nu vreau ajutor și ca unii trebuie sa muncim pentru puteri, nu ca el. Dar n-ai cu cine... Se plânge si se lasă pe spate. Închide ochii și încearcă sa adoarmă. Shirley nu fusese atenta la energia din casa ca era ocupata sa bea vin și sa rada cu ceilalți membrii ai familiei. Măcar o data pe luna sa se distreze și ei toți.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Sep 12, 2017 1:03 am

Brunetul le spune brunetilor că Julietta s-a întors și că e bine la somn. Se întoarce la locul lui și își vede de treabă să stea pe net de pe telefon. Dar în același timp e mai fericit că argintia e bine și cum ia trecut stresul.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 93 of 100 Previous  1 ... 48 ... 92, 93, 94 ... 96 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics