Kanie Mansion
2 posters
Page 60 of 100 • 1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 80 ... 100
Re: Kanie Mansion
Dacă ești CC și vrei să râzi de mine te distrug. zice morocănos în timp ce se întoarce la ea ca să o vadă.
Oh, adevărat, tu nu cred ca mă știi. Eu sunt Riven, fosta profesoara a lui Shirley și, implicit, o maestra în magia neagra, care a adus la viață trei spirite în corpuri noi, pe al lui Shirley și pe ale surorilor sale. îi explica pe scurt și zambeste. Își da și ea gluga de pe cap jos, ca destul era îmbrăcată numai în negru și mov în întunericul ăsta și era greu de observat.
Dede- Admin
El ii verifică energia și pare că are dreptate. Își lasă puțin garda mai jos că nu părea un dușman. Ok, am înțeles.
Atunci care e scopul vizitei tale aici? o întreabă normal.
Atunci care e scopul vizitei tale aici? o întreabă normal.
N-ai auzit partea cu reînvierea? Am venit aici să te ajut. şi se aşează pe canapea lângă el. Sau ai renunţat la idee?
Dede- Admin
Am auzit destul de clar. se scuză repede. Dar mă gândesc că nu o vei face pe gratis. Ce vrei în schimb? o întreabă serios. O vrea pe Julietta înapoi, dar trebuie să știe și prețul.
Femeia stă puţin să se gândească, apoi zice Păăi, prima voastră fetiţă brunetă o să se numească Riven şi îmi datoraţi trei sute de mii de dolari. zice simplu, apoi râde. Glumesc. Eu am luat familia voastră pe umeri, eu vă ajut. CC şi Lelouch sunt mai puternici decât credeţi. Vreau ca tu să mergi în armată pentru doi ani de zile. Asta o să te maturizeze mintal şi fizic. Acolo o să fie o asistentă argintie care o să moară cu câteva luni înainte să termini. Asigură-te că după înmormântare îi furi corpul, cum l-ai furat şi pe al Juliettei. În ea o să băgăm spiritul iubitei tale. După ce vii din armată, vreau să rămâi erou. Dacă eşti de acord cu termenii ăştia, o să te ajut. îi spune acum fiind serioasă.
Dede- Admin
Să zicem că aș fi de acord. O să merg în armată și voi lua trupul femei dacă moare de boală și nu moare din cauza unor întâmplări externe. după răsuflă ușurat. Bine, voi rămâne în continuare erou dacă o aduci înapoi. și e deja acceptat cu ideea. Când plec?
De fapt, dacă moare de boală nu e bine, că îi afectează corpul. O să o sufoci tu într-o noapte, că aşa o să fie nevătămată. Ea oricum o să moară de boală peste doi ani jumate, o boală luată din armată, aşa că mai bine o omori tu dinainte mai uşor, cu mai puţină suferinţă. îi explică ultimul detaliu aşa de parcă viaţa argintiei nu era foarte importantă, dar având în vedere că oricum avea să moară şi nu avea familie (că de aia s-a înrolat în armată), nu avea să-i simtă multă lume lipsa. O să pleci în două zile. M-am ocupat eu să-ţi rezerv un loc pentru că eram sigură că o să accepţi. Aş lua eu corpul fetei, dar e treabă mai murdară şi nu am timp. Apropo, pentru că am îmbătrânit, când o să o reînviu pe Julietta, o să am nevoie de tine să-mi transferi nişte energie. Cam asta e tot. Să-ţi faci bagajele şi să fii pregătit pentru când o să revin să te iau.
Dede- Admin
Meh, fie. Voi face eu treaba murdară chiar dacă asta înseamnă să fac ceva urât. și ridică din umeri. O sa fiu gata până atunci. după ii face cu mâna și se pregătește pentru plecare. Cine va mai știi de asta?
Că pleci în armată pot ştii oricine vrei tu să ştie. Eu nu mă implic. Dar de omorârea fetei ăleia şi reînvierea Juliettei ar fi mai bine dacă nu s-ar afla deocamdată. şi se ridică de pe canapea. Îi părea acum mai energic puţin, probabil pentru că îi dăduse speranţă.
Dede- Admin
Page 60 of 100 • 1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 80 ... 100