Kanie Mansion
2 posters
Page 31 of 100 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 65 ... 100
Re: Kanie Mansion
Spune clasa și după îți spun. ii răspunde cu o propoziție normală. Că nu știe unde are ea nevoie dacă nu zice nimic.
6C.. şi se trage de o şuviţă de păr din coadă într-un mod mai copilăros. Trebuia să-l facă să fie mai sociabil cu ea, of.
Dede- Admin
Așa e personalitatea lui de acum, csf Aparent e clasa mea. Atunci vino după mine și ajungi. și ridică din umeri și o ia înainte.
Oh, ok. Cei doi intră în clasă şi vine şi profesoara după puţin timp. CC stă într-un colţ de cameră şi asistă, dar la un moment dat sună telefonul profesoarei şi, cum era directorul, iese din clasă să vorbească. Atunci preia CC lecţia şi începe să scrie la tablă. Fusta ei scurtă se mai mişcă când se apleacă sau se mută ea dintr-o parte a tablei în alta, dar asta nu ar trebui să fie foarte obscen pentru copii la acea vârstă.
Dede- Admin
Pentru ceilalți copii nu. Dar cum Lelouch e mai matur asta îl întrată puțin. Totuși scrie în caiet doar fără să facă nimic în schimb.
Când termină ea de explicat, alege un exerciţiu şi îl scoate pe Lelouch la tablă. Era de fizică. Te ajut şi eu dacă ai nevoie. apoi îi întinde creta.
Dede- Admin
Lelouch se preface că o scapă. Ups,
e vina mea. Poți să mi-o dai înapoi te rog? si face așa doar ca să vadă dacă se apleacă. Copii nu vedeau mai nimic, dar el da.
e vina mea. Poți să mi-o dai înapoi te rog? si face așa doar ca să vadă dacă se apleacă. Copii nu vedeau mai nimic, dar el da.
CC nu era de azi-de ieri pe Planetă şi ştia ce face băiatul, dar îi face jocul. Se întoarce cu spatele la el, se apleacă încet, ia creta şi când să-şi îndrepte spatele, are grijă să-şi treacă puţin funduleţul pe aproape de pantalonii lui. Ceilalţi nu vedeau pentru că cei doi erau după catedră, cu spatele la ei şi oricum, fiind clasa a şasea, deja începuseră să vorbească şi să nu mai fie atenţi.
Dede- Admin
Ia stârnit puțin interesul sexual. Dar mai mult nu putea face oricum. Copilul ia creta și face exercițiul din mers că mintea era în alta parte.
Oricum era prea mic. CC îl mai ajută că îl vede aşa distras apoi îl lasă să meargă în bancă. Ce viclean este, oh. Merită într-adevăr efortul. Profesoara intră în clasă şi e mulţumită când vede implicarea fetei. Ora se termină şi copii ies în pauză.
Dede- Admin
Page 31 of 100 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 65 ... 100