Kanie Mansion
2 posters
Page 32 of 100 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 66 ... 100
Re: Kanie Mansion
Cât mai stai pe aici? o întreba pe CC pe hol când toți ciutanii au plecat deja să mănânce la cantină.
Mai am o oră şi după termin. De ce? răspunde şi ea şi scoate o banană din geantă, că îi era foame. O decojeşte pe jumătate şi începe să mănânce.
Dede- Admin
Întrebam doar. și ridică din umeri. Însă asta nu îl face să se întârâte iar la cum se juca ea puțin cu banana. Nu înțeleg totuși de ce vrei să te faci profesoară.
Nu este tocmai meseria mea de vis, însă e cea mai uşoară practică pe care am putut-o alege. Şi cum mă înţelege în general cu cei mai mici, am zis să încerc. îi explică normal apoi muşcă din banană. Oh, am uitat să te întreb.. Vrei şi tu o banană? Mai am una la mine.
Dede- Admin
Dacă poți, de ce nu? și ia trecut partea aia de hype și e înapoi la normal. Și nu o să mai vi pe aici nu?
Ea îi dă lui cealaltă banană şi zâmbeşte. De ce mă întrebi asta? Ai vrea să nu mă mai vezi? îl întreabă pe un ton mai şiret, să vadă ce crede despre ea.
Dede- Admin
Meh. Ești mai intersantă spre deosebire de plictisitoarele astea încăpățânate. Mai mult de-aia. și mănâncă și el cu ea. De trebuie să pleci, asta e.
Aici începe sa chicoteasca și îl mangaie pe cap. Bănuia de ce zice ca e mai interesanta. Pai am în fiecare săptămână de la ora asta la clasa ta deci o sa mă mai vezi.
Dede- Admin
Oh. Ok. Atunci nu o să chiulesc în ziua asta. și chicotește puțin. Că Lelouch mai chiulește uneori când se plictisește că nah. E ceva normal la copii.
Chiulești în clasa a șasea? Of, trebuie sa te învăț multe. Clopoțelul suna de intrare și cei doi sunt obligați sa meargă în locuri diferite. De acolo însă încep sa mai vorbească și sa se împrietenească. CC își vede de practica ei (care oricum, nefiind una reala, este doar la clasa lui Lelouch) și așa trec trei ani de zile. Acum Lelouch este primul an de liceu și CC este ultimul an (din nou, nefiind o studenta reala, doar a făcut o vraja sa apară în registrele liceului și trimitea o clona la cursuri)
Dede- Admin
Page 32 of 100 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 66 ... 100