Kanie Mansion
2 posters
Page 32 of 100 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 66 ... 100
Re: Kanie Mansion
Well, cum oricum nu aveau ce face, conferinţa se termină şi copiii ies din sală. Bineînţeles că Julietta îl aşteaptă pe Eden ca să meargă cu el. Aurora şi Hans merg primii să se schimbe şi pleacă spre Sud. Celia cu Klaus merg în Nord şi rămâne Bella, Pierre şi Allan. Aici e problema.
Dede- Admin
Aparent trebuie să facă echipă în 3. Dar triunghiul ăsta amoros nu pare că se va înțelege prea bine. Ura lui Allan se vede din exterior și de nu era Bella începea să se bată. Iar francezul il provoacă intenționat. Asta nu e deloc ok aici, mai ales că au o misiune unde pot fi atacați în orice moment.
Cum Julietta şi Eden merg în Vest, cei trei sunt nevoiţi să meargă la Est. Bella, deşi o fi ea blondă, şi-au dat seama de tensiunea dintre cei doi, aşa că nu vrea să-i provoace şi ea mai mult dându-se sau nu la unul dintre ei. Deocamdată merge la câţiva paşi în faţa lor şi se foloseşte de auzul de vampir.
Dede- Admin
Partea unde se duc ei începe să fie încețoșată. Asta nu e ceață naturală... și începe să vorbească Pierre. Allan uită de cearta lor momentan și e atent la misiune. Da, e ceva în neregulă aici. Bella, auzi ceva?
Aud paşi şi zgomot din dreapta. le zice repede şi se opreşte din mers. Se uită într-acolo şi vede nişte umbre care se apropie.
Dede- Admin
Băieți o pot confirma. Și cu cei răi nu atacă doar ei din prima, ce se aude sunt niște păpuși ce pot exploda. Asta se observă din ceasul și bomba de pe ei. Ar cam trebui să nu stăm aproape de ei...
Bella nu prea avea ce face împotriva păpuşilor, că dacă se apropia, explodau, sânge n-aveau, aşa că...nasol. Atunci mai bine am fugi? şi se dă deja puţin în spate.
Dede- Admin
Sunt doar niște păpuși. zice Pierre și își dă ochii peste cap. Face mai multe clone care iau păpușile și explodează cu ele. Allan se uită urat la el, dar apreciază ideea. Atunci să căutăm păpușarul.
Au fost doar nişte păpuşi, dar niciodată nu vin singure. îi adaugă repede şi se simte deranjată, aşa că o să ea înainte spre direcţia din care veniseră păpuşile.
Dede- Admin
Băieții o urmăresc și merg după ea. Nu dau de păpușar la capătul drumului, ci de roboți în toată regula. Robotii sunt de formă cred. Că mă gândesc că scopul lui cred că e să ne obosească.
Page 32 of 100 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 66 ... 100