Kanie Mansion
2 posters
Page 44 of 100 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100
Re: Kanie Mansion
Desigur draga mea. și ii face loc Ceciliei să stea pe fotoliul liber. Allan ii zâmbește și e cu adevărat uimit de aspectul ei de acum.Arăți superb, Cecilia, te faci din ce în ce mai frumoasă pe zi ce trece. Ce ai mai făcut? și se uită doar la ea. Akame ia un rol secundar aici, că știe cât de mult ia fost brunetei de blond și vrea să se bucure de el.
Well, ea totuși se abținea ca nu apucase sa vorbească cu Akame despre asta și nu era ok sa se dea la el așa. Bine,cred. M-am axat pe creșterea Celiei. Are 20 de ani acum și e eroina. Tu? povestește scurt. Adevărul e ca la ce mult lipsea Levi din viața ei, nici nu prea știa ce sa îi povestească despre el. Și dacă începea, iar se simțea nasol. Cum mai e pe acolo? Ce faci aici?
Dede- Admin
Well, personal stau bine. Familia mea e numeroasă și suntem fericiți. Tronul l am dat ție și sorei tale de acolo și acum mă bucur de timpul liber. ii răspunde sincer și ii zâmbește. Cecilia chiar ia lipsit.
Noua? și se uita la Akame scurt. Deci ne-a născut și pe noi mama.. Dar tu nu aveai tronul blonzilor și Hans pe al părinților noștri? întreabă confuza, reintorcandu-și privirea la el.
Dede- Admin
Ba da. Dar eu vi-l l-am dat vouă. Am simțit că am făcut ce trebuie și să las cuiva care trebuie. Akame de acolo s a făcut bărbat ca sa te ia de soție și să faceți copii că tu ai avut problema mamei tale, nu ești comparabila cu cei slabi. Așa că sora ta a bătut toți demonii din iad ca să obțină dorința asta de la Lucifer. ii zice sincer, după care bea niște cafea.
Cecilia e surprinsă de ce aude şi se uită iar la Akame. Deci şi acolo suntem împreună prin aceeaşi metodă. Asta sigur nu este o coincidenţă. zice încet şi întinde braţul ca să o ia de mână.
Dede- Admin
Brunetul o ia de mână și o privește cu drag. Știu de problema ta Cecilia, mă bucur că sunteți împreună și aici. Vă potriviți. Să mă chemați la nunta voastră. și le face o poză la amândoi, că are și el telefon de la Akame.
Ea rămâne puţin oprită când Allan zice că ştie de situaţia ei şi nu vrea să zică nimic despre asta. Deci...Tu cu ce ocazie ai venit aici?
Dede- Admin
Sunt în concediu și Akame ma chemat aici. Recunosc că voiam să te mai vizitez in privat, dar ești căsătorită și nah. și ridică din umeri.
Îi era puţin ciudă când aude, că uite câte pierde din cauza căsniciei, dar pe de o altă parte se bucură şi de copilul ei şi cum a fost Levi la început. Şi aşa precizăm iar cum era ea între două extreme, destul de dezorientată. Şi cu Bella o duci bine? Părinţii nostri mai trăiesc? întreabă şi ia ceaşca de cafea să bea. Ia meniul şi se uită după ceva de mâncat, că n-apucase să mănânce decât jumătate din omleta aia şi avea poftă de ceva neapărat.
Dede- Admin
Page 44 of 100 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100