Kanie Mansion
2 posters
Page 92 of 100 • 1 ... 47 ... 91, 92, 93 ... 96 ... 100
Re: Kanie Mansion
Am ințeles. Atunci mă puteți duce la bibliotecă? Că deja cred că s-a pierdut cheful vostru. și ridică din umeri.
Îngerii dau aprobator din cap şi se întorc înapoi în cetate, unde îl conduc pe Eden la cea mai mare bibliotecă. De mâine începem antrenamentele lângă Grădina Edenului. Să nu uiţi. La răsărit să fii acolo. şi aşa ei dispar într-un final.
Dede- Admin
Niște pacoste și ăștia. își spune mai mult pentru el. Astfel Eden își pierde ziua adunând informații despre ce sunt îngerii și cum evoluează ei. Precum și cum promovează aceștia.
Fiind în Rai, şi ei fiind îngeri, normal că aud ce spune el, dar n-au de gând să intre în subiect, pentru că nu ar fi frumos. Prin urmare, se mulţumesc cu faptul că a acceptat să fie de partea lor şi îl lasă în pace, cu gândul că o să se acomodeze el. Ziua următoare se văd la antrenamente şi îngerii îl învaţă mai multe despre controlarea puterilor. Urmau să-l înveţe şi magiile lor, dar asta pas cu pas. Pe Pământ, Julietta încerca să fie o mamă cât mai bună şi să aibă grijă de fetiţă cum se cuvine. N-o mai ţinea acum în pătuţul ei separat, ci dormeau împreună, pentru a umple lipsa soţului ei. Primea acum mult sprijin din partea familiei şi încerca să se simtă cât mai confortabil, deşi în fiecare zi se gândea la Eden.
Dede- Admin
Brunetul altfel își vede de treabă. Asta până când spre seară trandafirul alb strălucește mai mult decât deobicei și Eden își conectează mintea cu a argintiei. Hei Julietta. Ce faci? o ia foarte normal, de parcă nu era plecat.
Trandafirul îl pusese într-o vază şi protejat în jurul lui cu o sticlă, ca să nu dea vreo pisică sau Raven peste el. Îl ţinea la noptiera ei de lângă pat, aproape de geam. Deşi era seară, încă nu adormise, ci doar ce o privea pe Raven cum dormea în pat. Când aude vocea lui Eden, ştie că e de la trandafir şi se emoţionează toată. Tocmai am adormit-o pe Raven. Tu ce faci? Eşti bine? răspunde în timp ce inima îi bătea mai tare.
Dede- Admin
Pierd timpul prin rai.Aici totul este pașnic și arată mai mult ca într-un mediu medieval și încep să învăț mai mult despre ce sunt eu. A mai avut Raven probleme ? că nu putea să nu întrebe de probleme copilei, la ce sarcină a avut argintia...
Nu, e într-o stare foarte bună. E cuminte şi învaţă repede casa şi oamenii. Începe să-i crească părul brunet. Cred că o să semene cu tine. şi o mângâie pe fetiţa care dormea în timp ce îi povesteşte. N-ai aflat cât o să dureze antrenamentele? Mi-e dor de tine..
Dede- Admin
Nu știu. Nu e după mine. Încerc să învăț mai repede ca să mă întorc mai repede la tine. Îmi lipsești mult. răspunde sincer și el. Era acasă și stătea cu spatele de spătarul patului cu ochii închiși.
Julietta era întinsă în pat acum, cu faţa la Raven. O privea lung şi melancolic. Dacă nu rămâneam însărcinată, poate puteai sta mai mult cu mine.. deja o dădea pe drame din cauza lipsei lui.
Dede- Admin
Page 92 of 100 • 1 ... 47 ... 91, 92, 93 ... 96 ... 100