Kanie Mansion
2 posters
Page 98 of 100 • 1 ... 50 ... 97, 98, 99, 100
Re: Kanie Mansion
Pe lângă sarcina lui Shirley, s-a confirmat și sarcina Ceciliei. Dacă până acum brunetele au putut ascunde asta, acum bruneta are început de burtică și trebuie să o rezolve și cu Levi. Eden în schimb începe încet să se adapteze cerințelor îngerilor în rai și studiază serios. Mai ales că o să vină momentul în care o poate vizita pe Julietta. Așa că Akame e acasă cu bruneta, Levi e iar plecat. Ai început de burtică și în curând o să aflăm ce sex are copilul nostru. Cum o rezolvăm cu Levi? întreba brunetul ce bea un ceai. Că da, cât timp sunt singuri și Celia nu e cu ei Akame preferă să stea în forma de bărbat cât timp Cecilia e însărcinată.
Cecilia era foarte atenta de când cu sarcina și purta haine largi intenționat, sa nu observe Levi. Cred ca cele mai bune variante sunt sa îl îmbăt sau droghez intr-o seara, sa fac o clona și sa se culce cu el... Sauuu, îl poți duce tu intr-o astfel de iluzie. Cum vrei? îi propune ca sa se sfătuiască și sa decidă împreună. Ea accepta orice variantă. Ideea era doar sa nu o afecteze și pe Akame.
Dede- Admin
Well, e soțul tău. Tu ar trebui să știi cum să il rezolvi. și se ridică în picioare și se pune in genunchi în fața Ceciliei ce stâtea și ea pe un fotoliu. Akame își așează urechea pe burtica ei să vadă dacă copilul se mișcă. Dar până diseară eu zic să uităm de problemele astea minore. Ar trebui să mergi la doctor curând ca să afli sexul copilului nostru. și acum ii mângâie cu tandrețe burtica, ca un adevărat viitor tată.
Ea zambeste cu foarte multa bucurie și îi ridica chipul brunetului. Orice pentru tine. Diseară rezolvam și cu Levi. Mai bine ar fi cu o iluzie. Dacă fac o clona, o sa fie la fel ca mine, cu burta de acum, ceea ce ar fi o problema. îi răspunde și explica pe un ton foarte calm. Alături de Akame se simțea foarte în siguranță și lipsita de griji. De asemenea, nu voia varianta cu clona pentru ca îi era frica ca o sa o refuze sau experiență colonei o sa vina înapoi în corpul ei și ar fi deranjant.
Dede- Admin
Foarte bine draga mea. Când o să il simt pe Levi eu o să plec și o să te las pe tine să il rezolvi. și ii zâmbește și el. Acum hai la doctor să vedem sexul copilului că nu mai am răbdare.
Fata da aprobator din cap. Se ridica de pe scaun, îl sărută pe Akame și merge sa se schimbe în haine de oraș, apoi pleacă amândoi la medicul pe care l-au hotărât pentru fata dinainte. După câteva analize, acesta îi înștiințează O sa aveți un băiețel. Felicitări.
Dede- Admin
Brunetul e fericit. Pentru el copilul putea să fie și fata. Dar e bucuros că acum Cecilia va avea primul ei băiat și va putea trăii experienta de mama de băiat. Felicitări dragă. O să fi acum mama de băiat. și o sărută pe obraz scurt.
Ea îl ia de mana pe brunetul ei și îl strânge tare. Și tu o sa fii tata pentru prima data. Acum fiecare avea un început nou.
Dede- Admin
Vă promit că nu o să vă lipsească nimic și că o să fiu alături de voi cât mai mult timp posibil. și o strânge și el de mână. După ce brunetul ii lasă bacșiș doctorului, aceștia pleacă. Poate ar trebui să o anunțăm și pe Raven acuma.. Poate va vedea ea ceva ce nu știm noi sau doctorii.
Cecilia e foarte fericita și se ridica cu grijă de pe pat. Bine. Hai sa mergem la ea.
Dede- Admin
Page 98 of 100 • 1 ... 50 ... 97, 98, 99, 100