Kanie Mansion
2 posters
Page 11 of 100 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 55 ... 100
Re: Kanie Mansion
A fost prima noapte după mult timp când au dormit împreună și când Julietta nu mai avea nici o problema pe cap. În noua zi, acțiunea începe în casa blonzilor, când Bella se trezește normal, însă are o senzație de greata și fuge la baie. Ah, cacat...
Dede- Admin
Allan simte cum trupul blondei nu mai e în pat și se trezește și el. Se ridică din pat și merge până la tocul ușii de la baie. Ești ok dragă?
Bella vomita puțin, inclusiv după ce îl aude pe Allan. Când se calmează, se șterge la gura și se ridica, dar nu iese din baie încă. Allan... Stii ca nu ne-am protejat în ultima perioada, nu? zice mai tare ca sa o audă. Ar fi vrut sa zică ca nu e sigura de asta, dar presimtea.
Dede- Admin
E adevărat că n-am purtat prezervativ,dar credeam că iei pastile. De ce întrebi? și aici avea și el o bănuială. Dar nu spune nimic fără conformarea ei.
Ea oftează și acum îi e cam frica de reacția pe care putea sa o aibă Allan. Ultimele doua sau trei dați nu am mai luat.... răspunde mai încet.
Dede- Admin
Allan e șocat de ce vorbă și reacție are ea, așa că inspiră adânc. Hai la doctor atunci să vedem dacă ai probleme la stomac sau ești însărcinată. îi explică serios fără să o certe.
Până la urmă, nu era sfârşitul planetei, aşa că Bella îşi face curaj şi iese din baie, privindu-l pe Allan în ochi. Eu cred că e a doua variantă. Vampirii au foarte rar probleme de sănătate. Dar mergem, să fim siguri.
Dede- Admin
Brunetul find rațional preferă să nu aibă reacții bruște. Ci să îi fie alături logodnicei lui. Pleacă împreună spre spital după ce fac o programare și își așteaptă rândul pe hol.
Când ajung acolo şi vine rândul lor, o asistentă o pofteşte pe Bella înauntru. Doctorul îi face nişte radiografii şi teste să vadă dacă e sănătoasă, toate ieşind pozitive, la fel ca testul de sarcină din urmă. Bella e fericită pe interiorul ei, deşi se consideră prea tânără pentru a fi mamă, dar este strict greşeala ei şi acum iese din sală să îi arate rezultatele şi lui Allan.
Dede- Admin
Allan stă și analizează documentele, după care o îmbrățișează. Indiferent de vrei să păstrezi copilul sau nu, eu rămân alături de tine. ii explică clar și calm. Nu vrea să pună presiune pe ea sau să o certe.
Page 11 of 100 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 55 ... 100