Kanie Mansion
2 posters
Page 55 of 100 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100
Re: Kanie Mansion
Fata reușește sa își retragă aripile și se schimba într-o rochie alba peste genunchi. O pune pe fetița ei în cărucior și pleacă la plimbare. Sunt grădini sau parcuri pe aici?
Dede- Admin
Ai tot ce vrei pe aici. Locul e așa făcut încât să fie plăcut de toți. După care Eden ia mămica de mână și o ghidează către cel mai apropiat parc, cu multe flori.
Fata se bucura de peisaj și cei trei își petrec câteva ore acolo. Trec zilele, iar argintia parcă se mai obișnuise cu noul corp. Îi plăcea ca îl simțea ca fiind al ei. Doi îngeri veniseră intr-o dupa-amiaza sa se prezinte drept viitorii ei profesori, dar nu începuse încă antrenamentele. Hotarasera sa aștepte maxim o săptămână ca sa vadă dacă fata rămâne însărcinată sau nu. Era ora prânzului și, deși ei ca îngeri nu mâncau, Julietta pregătise un biberon cu lapte pentru Raven și o hrănea în timp ce își aștepta șotiorul sa vina de la antrenamente.
Dede- Admin
Eden după niște antrenamente foarte grele acesta ajunge acasă. Era mult mai calm și ambițios acum știind că își are familia lângă el. Am ajuns.
Argintia îl aștepta în prima camera. Raven se saturase de mâncat și Cum îi simte energia, Cum devine și ea fericită. Așa ca mama ei o ridica în brațe și merg împreună la ușă. Bine ai venit. Ești obosit? spune și îl sărută scurt pe buze.
Dede- Admin
Putin. Dar dacă ai treabă în casă pentru mine mă ocup imediat. și o sărută și el, după mângâie copila. Tu cum ești?
Raven îl prinde repede de mana care o mangaia, ca un predator inspaimantator ce este ea, apoi îi strânge mana în brațe cu drag. Nu am nici o treaba pentru tine. Mă duc sa Îți pregătesc cada cu apa calda cât se mai bucura Raven de tine. spune și chicoteste de la reacțiile fetiței, apoi i-o lasă în brațe și ea pleacă în baie.
Dede- Admin
Tatăl își ia copila în brațe și începe să se joace cu ea. Se pune astfel pe canapea și ridică micuța cu brațele lui, o mișcă in aer de parcă ar zbura.
Fetiță începe sa rada și sa țipe, dând cu mânuțele în aer. În timpul ăsta Julietta da drumul la apa calda și pune dopul la cadă.
Dede- Admin
Eden e foarte vesel că are parte de fetița lui și aici, așa că începe și el să râdă și să o pună jos pe abdomenul lui, după care o gâdilă.
Page 55 of 100 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100