Kanie Mansion
2 posters
Page 18 of 100 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ei bine, cum sunt în natură, normal că mai sunt și animale mai mici acolo precum un stol de lilieci. Pe ei cum ii golim?
O să iasă de la lumina lanternelor. Iar ca să nu mai revină, pot culege nişte plante şi să fac o esenţă împotriva lor. O dăm pe pereţii de la intrare şi liliecii nu o să mai intre de la miros. zice Lolo care scoate un mic carneţel în care erau multe ''reţete''.
Dede- Admin
Astfel mai toată trupa dă cu lanterna și gonesc liliecii. Alte animale nu mai sunt în jur și singura treabă o mai are Lolo.
Deci ne putem instala, în sfârşit. zice Raven şi răsuflă puţin. Lasă ghiozdanul jos şi scoate lucrurile din el.
Dede- Admin
Eu merg să scot blana ursului și să duc cadavrul în altă parte ca să nu atragem pădrători aici. își lasă Kaneki ghiozdanul. Ia cu el un cuțit și mai mulți saci de unică folosință. Damian răsuflă ușurat și dă și el jos rucsacul.
Lolo găseşte licoarea în carneţel aşa că pleacă după ierburi în timp ce toţi dezpachetează. Trebuie să monteze corturile şi să le pună păturile groase luate.
Dede- Admin
Copiii îl asculta și în câteva ore termina cu aproape toate pregătirile. Mai trebuie lemne de foc. Mă duc eu. le zice și merge spre interiorul pădurii.
Dede- Admin
Cum nu e ok ca un copil să fie singur în pădure, Damian îl trimite pe Kaneki după Raven să o ajute cât timp el se ocupă de capcane.
Fata îl așteaptă pe Kaneki și caută împreună lemne. Lolo terminase cu ierburile și Hope aranja cortul în care urma sa stea cu sora ei.
Dede- Admin
Page 18 of 100 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100