Kanie Mansion
2 posters
Page 25 of 100 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100
Re: Kanie Mansion
Poate destinul îți e în așa fel încât să ai nevoie de toate lucrurile astea într-o zi. Nu te mai considera corcitură. Mie îmi placi așa cum ești. și Damian își face curaj și face primul sărut.
Raven nu înțelege cum s-a schimbat el așa repede și ce ar trebui sa facă acum ca au buzele lipite. Doar roșește si e înțepenita.
Dede- Admin
Cum nu se pricepe nici Damian, ci doar repetă ce a văzut la Akame și Cecilia ( doar săruturi, fără sex), simte că nu mai are aer așa că rupe sărutul.
Raven nici la părinții ei nu mai apucase sa vadă asta, pentru ca Eden a lipsit mult și când erau împreună, nu se sărutau pasional în fața unei fetițe mici, deci movalia era total paralela cu asta. Dacă sărutul e gata, ea se da un mic pas în spate și se uita în jos, rusinata.
Last edited by Dede on Sun Aug 12, 2018 11:13 am; edited 1 time in total
Dede- Admin
Umm. Te-a deranjat? se uită la ea atent. Damian nu voia să o supere iar, așa că preferă să întrebe.
Da repede negativ din cap și strânge de pătura ce o înconjura. Doar ca nu știu sa sărut. se scuza repede.
Dede- Admin
Oh. și se calmează. Asta se poate învăța. Nu trebuie să te rușinezi pentru așa ceva. ii spune mai calm ca să o liniștească.
Ea rade scurt și se uita la el. Deci o sa învățăm împreună?
Dede- Admin
Dacă vrei, da. și o privește in ochi cu un zâmbet. Se apropie de ea puțin :Începem de acum?
De mâine. Acum e prea târziu. Dar mai putem sta aici. îi zice și după cască puțin. Îi se făcea somn, dar voia sa aștepte sa schimbe el tura cu Hope.
Dede- Admin
Page 25 of 100 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100