Kanie Mansion
2 posters
Page 28 of 100 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100
Re: Kanie Mansion
Damian astfel termină carnea și așteaptă să aducă Lolo salata. Bakugo simțea că nu mai are răbdare. Dar așteaptă.
Pana la urma vine și ea cu salata intr-un bol separat, condimentata deja. Masa putea fi servita.
Dede- Admin
Astfel lumea ia micul dejun fără incidente. Azi m-am gândit ca doi dintre noi să se ducă să exploreze locul acesta. Sunteți de acord? și se uită la toți
Inclusiv Hope se trezise ca sa mănânce. Fetele n-au nimic împotriva, însă nu știau cine ar vrea. Îngerașul voia sa doarmă, Raven era răcită, mai rămânea Lolo de la fete care era în forma pentru așa ceva.
Dede- Admin
Merg eu. Și-așa mă plictisesc aici. se autopropune Bakugo. Kaneki nu era interesat iar Ragnar nu avea chef.
Na, bine, merg eu dacă nu se mai oferă nimeni . zice Lolo deși ar fi preferat sa stea la peșteră, ca poate îl mai vedea pe Damian cu Raven. Dar asta e acum.
Dede- Admin
Bakugo putea să meargă și singur. Dar dacă e regula să fie tot timpul câte 2 acceptă să aibă o colegă. Astfel băiatul merge în cort să își facă bagajul. Damian nu plănuise nimic special pe ziua asta.
Se puteau odihni deocamdată în pace, ca nu erau pericole. Raven, deși răcită, hotărâse sa mai facă niște săgeți, așa ca ia lemnele și ce îi trebuie, și merge la intrarea în cortul ei. Stătea cu fundul inauntru și cioplea inafara. Hope merge sa mai doarmă câteva ore.
Dede- Admin
Damian lasă fetele în pace și merge să vâneze pt mesele viitoare. Kaneki se ocupă cu blana lupilor în timp ce Ragnar merge spre Raven să o ajute. E cel mai slab dintre toți și vrea să fie util.
Pe fata nu o deranjează și lucrează în pace cu el. Totul decurge normal în ziua aceea. Spre seara, Raven simte ca are febra și sta doar în cort, singura. Hope își face griji, dar nici nu știe Cum sa o trateze.
Dede- Admin
Page 28 of 100 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100