Kanie Mansion
2 posters
Page 63 of 100 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 81 ... 100
Re: Kanie Mansion
De ce? Crezi că nu se poate descurca? întreabă Izaya după ce fumează. Știe deja ce așteptări are bruneta de la copil, așa că singurul lucru contra ca să zicem așa e să întrebe.
Nu mergem sa îl ajutam. Mergem să îl provocam! zice mai hotărâtă și se pune în fund, peste el. Are multă putere și nu ne-o arata. Asta e o șansă buna.
Dede- Admin
Ok. Il putem forța să fie serios. Dar să nu își dea seama nimeni că suntem noi. și o mângâie pe fund, dacă tot s-a pus peste el. Când plecam?
Bruneta e mulțumită și îl sărută pe gat, apoi îi ia țigara sa tragă un fum. După ce termini de fumat. îi răspunde si se ridica sa se îmbrace. Pai nu e ea atenta la nevoile lui?
Dede- Admin
Astfel brunetul termină țigarea in 5 minute și se ridică și el. Fiind în iad, se gândește să ia forma unui demon.
Shirley se transforma intr-o pisica neagra și se pune pe umărul lui. Când vor da de el, va lua și ea o forma de demon. Acum ca sunt pregătiți, se teleporteaza în Iad, într-o zona apropiata de cea în care e fiul lor acum.
Dede- Admin
Iar ca să nu dea de bănuit, va vorbi cu ea prin telepatie. Ok. Tu ai propus asta. Cum începem? întreabă uitându-se în gol.
Bruneta sare de pe umărul lui. O sa faci pe fratele gelos și o sa îl iei la bătaie. spune simplu apoi fuge către Kaneki. Când îl găsește, începe sa miaune și se apropie cu grijă.
Dede- Admin
Mă face să arăt ca un ciudat. se plânge brunetul, dar cum nu are de ales... Brunetul ia o față de demon serios și supărat și merge către copil și pisică. Dă-te la o parte de pisica mea. și face pe durul. Kaneki nu înțelege ce se întâmplă, așa că se dă la o parte. N-am făcut nimic. Ea a venit la mine. și se încruntă. Demonul scoate un ciocan foarte mare și lovește pământul de lângă el, făcând o gaură mare. Nu comenta la mine, pruncule.
Shirley ia forma unei fete demon îmbrăcată sumar în roșu, cu pantaloni scurți și mulați și un sutien, cu cizme scurte cu toc. In cap avea doua coarne crețe, lungi. Onii-chan, de ce nu mă lași niciodată cu nici un băiat? spune făcând pe copila în călduri.
Dede- Admin
Page 63 of 100 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 81 ... 100