Kanie Mansion
2 posters
Page 89 of 100 • 1 ... 46 ... 88, 89, 90 ... 94 ... 100
Re: Kanie Mansion
Trebuie sa țintești animale în mișcare. Nu te ataca nimeni. Și Hope urca și ea pe un cal.
Dede- Admin
Bine atunci. astfel Damian nu mai comentează nimic și ia un cal și o urmărește pe Hope.
Vânătoarea nu este prea grea, fiind alături de cei doi mai mulți bărbați pricepuți. Vin acasă cu mult vânat. Hope îl ia pe Damian și merg la o oaza ca să se spele. Dacă o sa stai pe aici mai mult, o sa reduc din oamenii pe care ii chem cu noi, ca să te motivez la vânătoare. ii zice și începe sa se dezbrace ca să între în apa.
Dede- Admin
Damian se dezbracă și el de haine și intră și el în apă. Meh, fie. Cred că voi sta ceva pe aici că nu pare o problemă ce se va termina ușor. comentează mai mult pt el aici.
Hope rămâne cu lenjeria intimă din motive personale şi intră şi ea în apă. Cred că te referi la cearta dintre tine şi ai tăi. Că tribul nostru e mulţumit cu ce are, însă ar avea nevoie de protecţie. Protecţia sporeşte şi dorinţa familiilor de a face copii şi aşa se măreşte tribul şi se poate proteja singur. îi explică pe scurt.
Dede- Admin
N-ai nevoie de protecție dacă elimini inamicul sau faci o amnistiție cu el. și se uită în sus plictisit
Nu ai loc de armistiţii în deşert. Iar eliminarea e grea când eşti singur şi ai mai mulţi duşmani. continuă şi se spală uşor pe corp şi pe vârfurile părului.
Dede- Admin
Argintia îşi dă ochii peste cap şi se sprijină de marginea oazei. Dacă o să trebuiască să mă repet prea mult, nu o să ne înţelegem. zice deja urâcios, dar îi răspunde la întrebare În deşertul acesta sunt opt triburi. Gândeşte-te că din restul de şapte, patru ne sunt duşmane şi restul sunt neutre.
Dede- Admin
Damian nu mai zice nimic și se spală. O ascultă atent și ajunge la o concluzie. Atunci nu îmi înțeleg rolul meu de aici.
Page 89 of 100 • 1 ... 46 ... 88, 89, 90 ... 94 ... 100