Kanie Mansion
2 posters
Page 27 of 100 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 63 ... 100
Re: Kanie Mansion
Da, o să ținem secret aventura asta. și îi promite. Că nu vrea să ii strice ei viața. Dar de te simți singură mă poți chema. Îmi place și rolul amantului. o spune în glumă cu tupeu și râde după.
Fata zâmbește și închide ochii. Desigur ca e întreaga la cap și nu o sa mai repete întâmplarea cât timp e cu Kaneki, dar nu ii spune asta ca să nu insiste pe subiect. Noapte bună.
Dede- Admin
Mai bine ai face un duș și te-ai duce acasă. Dacă se trezește și nu te găsește? îi spune rațional.
Fata deschide ochii și ofteaza. Ma gândeam sa plec dimineața devreme, dar bine.. și se ridica sa își ia hainele.
Dede- Admin
Ești obosită și încă miroși a alcool. Te duc eu zburând până la geam? ii spune pașnic.
Bine. răspunde sec. Se simțea gonita, dar na. Merge sa facă dus și după se îmbracă și e gata de plecare.
Dede- Admin
Nu e vorba de gonit aici. Ci pur și simplu îi face pe plac. După ce fac fiecare un duș în bai separate și se schimbă, argintiul o ia pe movalie în brațe și zboară cu ea lin, să nu o îi fie rău de la alcool. Nu am apucat să îți povestesc, dar am avut acum câteva zile un vis cu noi doi. Eu eram un prinț și tu erai o prințesă din deșert. Sună copilăresc, dar chiar mi-a plăcut și voiam să împărtășesc asta și ție. și ii zâmbește sincer.
Și ce făceam acolo? îl întreabă ușor somnoroasa. Îl ținea cu bratele de gat și deocamdată nu își mai reamintea și ea visul.
Dede- Admin
Tu erai dintr-un trib. Era unul mare. Tu erai o brunetă foarte frumoasă și elegantă. Ai avut un tigru și ai venit cu sora ta asasin, Hope și cu câțiva soldați ca tu să te căsătorești cu mine. Tribul tău era izolat și avea nevoie de hrană și soldați ca să supraviețuiți. Niște hoți te-au oprit și ți-au luat toate zestrele și te-au vândut la Colosseum. și începe să îi povestească cât mai simplu că o simte somnoroasă
Hmm. Hope. Oare ce mai face? întreabă retoric, încet, ca normal ca ii era dor de familia ei și nu arata asta prea des. Apoi ce s-a întâmplat?
Dede- Admin
Page 27 of 100 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 63 ... 100