Kanie Mansion
2 posters
Page 13 of 100 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 56 ... 100
Re: Kanie Mansion
Problema ta. Eu intru oricum dacă tot am mers aici. și deschide o poartă și intră în ea, iar ca lucrurile să fie mai interesante, când intră adânc în piramidă și nu se mai vede începe să țipe.
Fata tresare şi bineînţeles că instinctul o face să intre şi ea imediat în piramidă. Să ştii că faci o glumă foarte proastă acum! Nu eşti genul care să ţipe aşa de repede şi mă sperii şi pe mine degeaba! strigă ea în timp ce merge înainte, în speranţa că Damian o aude şi că are dreptate că e doar o glumă de-a lui. Ca să se simtă puţin în siguranţă, aprinde în mână o flacără care să-i lumineze pe o arie mică.
Dede- Admin
Argintiul apare din spate și o gâdilă. Te-am prins. Buhuhuhu. și râde acuma. Că hei, ce nu e mai fain decât o sperietură și după să te gâdili în întunericul unei piramide?
Acum Raven ţipă tare şi stinge flacăra ca să-l prindă de mâini şi să-l oprească. Eşti un nesimţit! Mă sperii degeaba! strigă şi în acel timp se pune în fund, că aia îi e ei cea mai la îndemână metodă ca să-l oprească. După ce e gata, răsuflă şi se uită la băiat. Ochii ei se adaptează la întuneric şi încep să sclipească mov. Bănuiesc că dacă e un blestem, deja sunt blestemată aşa că putem continua drumul. zice lasându-se păgubaşă şi se ridică şi se scutură de praf.
Dede- Admin
Argintiul îi dă două palme la fund, dar nu uită să și o strângă pt câteva secunde. Aveai praf și acolo. spune inocent și își adaptează și el ochii la întuneric.
Raven tresare şi roşeşte puţin. Şi după ce ai scuturat praful, ai zis să strângi ca să ''storci'' să fii sigur că nu a mai rămas nimic, nu? îl întreabă dându-şi ochii peste cap şi o ia înainte.
Dede- Admin
Exact. Vezi de ce ești deșteaptă? și chicotește. O ia înainte și până la urmă aprinde torța.Focul alungă șobolanii. Nu vreau să ne întoarcem cu ciumă de aici. și o ia înainte. Până în momentul în care cei doi ajung în fața unui perete plin de semne. Cred că ne duce undeva..
Raven oftează şi îl ţine de braţul cu care ţinea şi torţa. Sau ne spune să plecăm naiba. comentează încet. De la fetiţa dornică de aventură, a ajuns cam temătoare. Locul avea aura lui aparte şi era sinistru. Nu era ca într-o misiune în care ştii ce cauţi, te baţi şi ai terminat şi de asta e ea nesigură. Deci... Ce facem?
Dede- Admin
Dacă tot am intrat, să terminăm cu asta. și încearcă să citească scrisul. Își folosește pe ochi o vrajă care să traducă limba aceasta și până la urmă înțelege câteva chestii. Aici se află sufletele animalelor faraonilor. Sunt supărate pe străini au că dacă trecem mai mult ne vor ataca și blestema.
Cu atacurile nu am probleme.. De blesteme mi-e frică. Magia neagră e prea şireată şi poate nu o pot combate cu magia mea neagră. şi îl strânge involuntar de braţ. O parte mică din ea voia să meargă înainte de dragul curiozităţii, dar o mai mare parte nu voia.
Dede- Admin
Page 13 of 100 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 56 ... 100