Kanie Mansion
2 posters
Page 24 of 100 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 62 ... 100
Re: Kanie Mansion
În poziția în care stăteau, erecția lui era între picioarele ei și în cele din urmă se trezește somnoros, chiar cască atunci când deschide ochii.
Movalia se lasă repede pe spate și se uita în alta parte, sa nu pară ca îl admira în somn. Te-ai trezit? întreabă încet și se uita cu coada ochiului.
Dede- Admin
Foarte bine. Nu ma mai dor picioarele. Tu? și face pe amabila, apoi se întoarce și se pune pe burta, uitându-se la el.
Dede- Admin
Am dormit în regulă. zice somnoros și se pune și el pe burtă. Avea chef de sex de dimineață, dar e un efort inutil, așa că se uită în altă parte.
Raven s-a străduit sa găsească mereu câte o activitate ca el sa nu stea cu gândul la sex. Și pentru azi avea una. Ce zici sa mâncăm și sa mergem la sauna și Spa înainte sa plecam? propune inocent. Știa ca erectia aia vrea ceva anume, dar ce sa faci..
Dede- Admin
N-am nici un chef. și se pune în fund. Yep, refuzul ei îl face din ce în ce mai sictirit.
Fata se mira puțin dar nu îl trage la răspundere. Atunci... Mâncăm și plecăm acasă? și se pune și ea în fund.
Dede- Admin
Probabil cea mai bună soluție e să stea separați. Bine. spune simplu și se uită la meniul room service.
Movalia face la fel ca el şi îşi comandă ceva de mâncare, apoi se pune iar pe burtă şi se uită pe telefon până ajunge. Ceva îmi zice că iar o să fie supărat pe mine şi nici n-o să mă mai cheme în vreo misiune cu el..
Dede- Admin
Page 24 of 100 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 62 ... 100