Kanie Mansion
2 posters
Page 23 of 100 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 61 ... 100
Re: Kanie Mansion
Aș fute-o. Dar e Raven aici și iar face vreo criză. își spune in gând și își dă ochii peste cap. Sunt deja cu cineva. Poate cu altă ocazie. răspunde sec.
Fata însă ştie ce vrea! Am aşteptat mult să îţi plece partenera. Am avut timp să îmi imaginez multe scene cu noi, dar ar fi păcat să plec acum când nu e ea. continuă pe un ton de ispită şi se întoarce cu faţa la el. Îşi plimbă uşor un deget pe buzele lui şi îl priveşte atent.
Dede- Admin
Îmi pare rău. Dar nu pot să o las singură. și se oftică puțin că ar fii vrut să facă sex cu o străină, dar nu are ce face.
Mare ghinion pe turista aceasta. Oftează şi se dă în spate. Bine. Pierderea ta! zice clar deranjată de situaţie şi se întoarce la grupul ei. După revine şi Raven.
Dede- Admin
Mă cam dor picioarele. Aş merge la hotel. zice încet şi se lipeşte de el. Fata dinainte se uită urât şi Raven observă asta. A văzut-o toată seara că îi privea şi ştia că se uită după Damian şi că o să vină la el cu prima ocazie. Pe dinauntru se bucură că nu a acceptat-o.
Dede- Admin
Ok. Atunci chem un taxi și mergem. și astfel argintiul cheamă un taxi și se întorc împreună la hotel. Își pune o vrajă și e în pijamale și se pune în pat direct.
I-a lăsat o portiţă de scăpare când a spus ''aş merge'' - singular, dar dacă el a vrut să vină cu ea, normal că nu se supără. Fata îşi dă accesoriile jos şi după face şi ea o vrajă ca să fie în pijamale şi se pune lângă el. Noapte bună. îi urează încet şi se pune cu capul la gâtul lui, ca o pisicuţă.
Dede- Admin
La cum reacționează când se culcă cu altele când e singur, nu vrea să știe ce reacție ar face ea dacă s-ar culca cu altele cu ea în zonă. Așa că e cuminte. Noapte bună. și adoarme și el.
Dimineață iar este Raven cea care se trezește prima. Se freacă la ochi și se uita la Damian ce ciufulit și pașnic arată. Se chinuia și pe ea când refuza sa se futa cu el, sincer. Deocamdată nu se ridica din pat.
Dede- Admin
Page 23 of 100 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 61 ... 100