Kanie Mansion
2 posters
Page 66 of 100 • 1 ... 34 ... 65, 66, 67 ... 83 ... 100
Re: Kanie Mansion
Pai nici nu e obișnuită.. Cred ca ai băgat-o în anturajul greșit. zice mai încet, continuând sa meargă lângă el. Da, discuția era despre Lolo mai mult.
Dede- Admin
Nu cred că ce fac eu cu Lolo e problema ta. ii spune politicos, nu îi convine subiectul dar nici nu vrea să se ceartă cu ea.
Se aștepta și la asta. Știu. Pe tine deja nu te mai cert pentru ce faci, dar gândește-te ca fata aceea are viitorul scris peste hotare in aproximativ o săptămână. Provine din cea mai cuminte familie a noastră și se ocupa cu medicina și vindecarea.. Cu siguranță nu dorește sa tragă pe nas toată viața. Cel mai corect pentru ea e sa o duci la dezintoxicare și sa o ferești de petrecerile tale. Dacă ea nu știe unde ii e limita, măcar altcineva sa știe pentru ea. ii explica blând.
Dede- Admin
O să mă gândesc la asta. răspunde la fel de politicos ca să nu să se dispute prea mult. Nu înțeleg motivele tale, dar mă rog.
Măcar e un răspuns promiţător. Nu o ruina doar pentru că vrei tu să te distrezi.. şi cu asta termină şi miceşte pasul, ca el să o ia înainte şi să-l lase în pace.
Dede- Admin
De data asta nu mai dă nici un răspuns, doar ascultă și își vede de drum, singur. Într-un fel știa că are dreptate, dar nu voia să se gândească la asta.
Well, Raven e fetiţă bună şi are grijă de membri familiei. Plus că dacă ea renunţă la Kaneki, şi Damian trebuie să renunţe la Lolo! Se duce astfel înapoi la clasa ei şi se pune lângă Kaneki.
Dede- Admin
Hei, ți-a mai trecut durerea de cap? o întreabă mai in șoaptă, in plus voia să știe dacă e bine.
Da.. Sunt ok acum. răspunde și îl saruta pe obraz. Fiind ultima săptămână, cursurile nu sunt asa intense și serioase, mulți sunt preocupați la ce facultate dau sau la ce centru de eroi se înscriu și profesorii prefera sa facă cu ei antrenamente mai multe decât teorie sau sa le dea drumul mai devreme. Raven alege a doua varianta și merge la cafenea sa vadă cum stau lucrurile. După cearta cu Damian, se gândea sa închidă cafeneaua pentru ca nu voia sa conducă ceva ce e cumpărat de el, dar s-a răzgândit si sta la masa documentandu-se și făcând planuri.
Dede- Admin
Page 66 of 100 • 1 ... 34 ... 65, 66, 67 ... 83 ... 100