Kanie Mansion
2 posters
Page 72 of 100 • 1 ... 37 ... 71, 72, 73 ... 86 ... 100
Re: Kanie Mansion
Fata zâmbește și, dacă nu se da jos, îl trage mai aproape. Animalele in călduri emana un miros aparte care îl excita pe partener. Eram prea norocoasa dacă aveam și eu asa ceva.
Dede- Admin
Și de ce mă vrei pe mine dacă sunt un dezastru? și o întărâtă puțin că o și atinge de coapse.
Ea se musca de buza inferioara și inspira adânc. Și eu sunt o incontrolabila. Îți dai seama ce combinație bună facem? zice ușor ironic, ca simțea ca atmosfera se încinge.
Dede- Admin
Argintiul duce palma între picioarele ei și observă că e udă. Astfel o atinge puțin acolo să o excite mai mult. Posibil. Nu zic că nu este posibil. și duce degete înăuntrul ei.
In sinea ei știe ca e o gigantica probabilitate sa o excite și după sa o lase neterminata, ceea ce o face nesigura pe situație. Nu ți-ai dori sa aflăm? întreabă încet și geme puțin.
Dede- Admin
Alege tu poziția care îți place cel mai mult și începem. și nu poate nega faptul că ii place cum geme, are ea o voce specială.
Ah, prea multe alegeri tentante în capul meu. se plânge puțin și după se fâstâcește și se pune pe burta, cu fundul puțin în sus, la vedere. Vreau sa ma călărești. zice apoi suav și se sprijină în coate și întoarce capul către el.
Dede- Admin
Damian trece de orgoliu, mai ales că movalia e foarte excitată. Astfel își dă pantalonii jos și ii dă și ei chiloțeii. Își ține palmele de fund și o înțeapă ușor cu penisul să o ude mai tare.
Fata ridica tricoul ca să ii vina pe la jumătatea spatelui și sa ii descopere complet fundul, apoi geme lung. Supune-mă, Damian. continua pe tonul anterior, ca știa ca îl intarate și pe el.
Dede- Admin
Page 72 of 100 • 1 ... 37 ... 71, 72, 73 ... 86 ... 100