Kanie Mansion
2 posters
Page 77 of 100 • 1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 88 ... 100
Re: Kanie Mansion
Astfel Damian începe să se miște iar, o mai călărește câteva ore, își dă drumul în ea de mai multe ori și se face în sfârșit dimineață. Cei doi au avut o noapte albă plină de pasiune.
Noroc ca Raven e pe tratament cu anticoncepționale (recomandat femeilor active sexual), ca altfel cu siguranță rămânea însărcinată. După ce le ajunge amândurora, merg sa facă un dus și Raven rămâne goala în pat, alintandu-se ușor între perne. Da, o dureau picioarele.
Dede- Admin
Ce vrei la micul dejun? Că în condiția ta o să stai mai mult jos azi. și chicotește. E și el gol după duș, dar în picioare.
Ți-am zis ca o sa ma cari în brațe. Legat de mâncare, surprinde-ma. răspunde in timp ce ia o perna in brate și acoperă pieptul și zona dintre picioare cu ea.
Dede- Admin
Damian chicotește. Astfel își pune boxeri pe el că sunt mai aproape. Bine. O să îți dau ceva mai consistent că te-am obosit destul. astfel se duce în bucătărie și își ia un șort pe el. Pentru ei face paste cu carne și condimente, rețetă învață în Italia, 4 brioșe cu cremă de ciocolată ca desert, rețetă învață în Franța și câte un pahar de suc de portocale făcut la blender, rețetă învățată pe YouTube. Astfel după jumătate de oră se întoarce cu o tavă ce sunt toate astea și vine îmbrăcat în șort și boxeri ce o pune pe masuta din sticlă de lângă pat. De mai vrei să îmi spui.
Raven se uita la el si după la tavă. Hmm, sunt impresionata. zice și se ridica cu grija in fund. Se observa clar diferența dintre el și Kaneki.
Dede- Admin
Mulțumesc. În fiecare țară în care am fost am învățat câte o rețetă. Astea sunt printre preferatele mele. și se pune în pat, își ia farfuria și începe să deguste din paste. Și spre apărarea lui Kaneki, brunetul a trăit o viață normală tot timpul și cunoaște doar cele mai întâlnite mâncăruri de zi cu zi. Damian cunoaște mai multe lucruri pentru că este plimbat prin lume. Iar asta se simte între două persoane.
Fata ia și ea farfuria ei și o pune pe picioare. Se sprijină cu spatele de o perna de perete și începe sa mănânce.
Dede- Admin
Să îmi zici dacă ți-a plăcut după ce termini. și de aici e atent doar la paste și la brioșele lui
Fata da din cap și mănâncă cu pofta. După toată seara trecuta, aveam nevoie de mâncare consistenta și somn. ii zice. Pe una a îndeplinit-o acum, dar somnul probabil nu o sa îl aibă curând pentru ca vrea sa meargă cu el la discuțiile respective de azi. După ce termina, lasă farfuria înapoi pe tava. Mi-a plăcut tot, dar în special brioșele.
Dede- Admin
Page 77 of 100 • 1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 88 ... 100