Kanie Mansion
2 posters
Page 18 of 100 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100
Re: Kanie Mansion
Nu îmi spune ca faptul ca fosta ta se freca de dușmanul tău te-a întărâtat! și se uita la el foarte mirată.
Dede- Admin
Da, ma imtaratat faptul ca tu mi-ai aratat asta si se pune deasupra sa nu se ridice
In primul rând: chiar nu înțeleg cum te-a întărâtat. În al doilea rand: nu sunt o curva ca să faci cu mine ce vrei, când vrei! și cu asta îi dă un picior în burta și se ridica din pat. Dacă asa tratezi toate fetele, nu e de mirare ca ești singur și nefutut. apoi iese pe geam și pleacă acasă.
Dede- Admin
Kaneki isi da ochii peste cap si o lasa in pace. Acesta incearca sa se linisteasca si adoarme
Lui Noir nu i-a plăcut situația și se pune și ea la somn, cu gândul ca ziua următoare sa procedeze altfel. Se face dimineață și, la casa din munți, Raven se învârte puțin în pat pana sa se trezească.
Dede- Admin
El nu simtea nevoia de somn, dar sta linistit in pat pana se trezeste. Kaneki a trecut peste momentul din noapte si isi vede de viata normal
După câteva minute, Raven se trezește și se întoarce cu fața la Damian. Zâmbește și începe sa îl mângâie ușor pe cap.
Dede- Admin
Te-am visat aseară, alintatule. ii zice direct în timp ce mana ei ii aranja parul ciufulit.
Dede- Admin
Page 18 of 100 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100