Kanie Mansion
2 posters
Page 20 of 100 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 60 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ea își duce picioarele la spatele lui și le încrucișează, apasandu-l atunci când intra în ea ca să îl simtă mai bine.
Dede- Admin
Damian ajunge in uterul ei si o apasa lung. Se misca mai repede. Iar sus ii suge sfarcul mai flamand, sfarcul liber este strans si tras de palma libera.
Corpul începe sa ii tremure de plăcere. Mâinile le tine pe spatele lui și îl apasă cu unghiile, lăsându-i urme de zgârieturi.
Dede- Admin
Damian ia o pauza de aer. Ii strange ambii sani cu putere si o saruta frantuzeste si se misca mai repede.
Dacă aflu ca pleci seara pentru alte femei, jur ca ți le vânez și va torturez pe toți, apoi îți bag verigheta pe gat. ii șoptește la ureche cel mai romantic lucru pe care îl putea zice fix înainte sa aibă orgasm. Nu îl credea în stare sa o însele, dar nici nu trebuia sa excludă varianta asta.
Dede- Admin
Foarte romantic. raspunde gluma.Observand ca ii place sa vorbeasca, ii suge foarte tare sfarcul si se misca mai repede. Cand are orgasm isi da drumul cu totul in ea
Movalia geme tare la sfârșit și se musca de buza. Răsuflă și îl pune pe Damian lângă ea, ca pe sâni nu îl mai lasă.. Și-a făcut de cap destul cu ei.
Dede- Admin
Am un bebeluș și nu știu eu? glumește pe seama lui și își acoperă pieptul cu cearceaful, ca să cicaleasca.
Dede- Admin
Page 20 of 100 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 60 ... 100