Kanie Mansion
2 posters
Page 28 of 100 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100
Re: Kanie Mansion
Atunci fata nu se poate abține și se joaca puțin cu ele după ce iese de la baie. Le pune lor de mâncat și lasă usa de la casa deschisa ca să iasă apoi. Ea merge sa facă ceva ușor de mâncat un bucătărie, nu ca spaghetele de ieri. Șefu, brioșele alea nu se fac singure. se aude iar vocea fetișcanei, în visul lui, de data asta fără corp.
Dede- Admin
Măcar fetița se distra pe seama lui dacă el e asa serios. Raven pune micul dejun pe masa și merge sa supravegheze animalele pana își face băiatul apariția.
Dede- Admin
Animalele se joaca si se alinta cu movalia. Damian se ridica din pat. Nu o vede pe Raven, dar simte mirosul mancarii si merge spre bucatarie.
In drumul lui spre bucătărie se intersectează cu restul familiei. Dar cine e ciufulitul ăsta antisociabil care umbla după mâncare? îl alinta puțin și se ridica de pe podea ca să îl sărute de buna dimineața.
Dede- Admin
Damian zambeste larg si o saruta pe buze. Eu sunt, eu sunt. rade si o ia in brate. Hai si voi la dragalasenie. si evident animalele vin la alintat
Fata se bucura mult de familia asta și după o mica distracție, merg și ei la masa.
Dede- Admin
Acuma stii ce fac o perioada. Tu ai planuri cat timp lipsesc? si se bucura de micul dejun.
Am antrenamente cu câțiva copii. Le-as fi programat seara, dar știi cum sunt părinții.. După nu mai au copiii timp de somn. Asa ca plec la prânz. ii explica simplu. Avea încredere în animale ca se descurcă dacă sunt amândoi plecați.
Dede- Admin
Page 28 of 100 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100