Kanie Mansion
2 posters
Page 68 of 100 • 1 ... 35 ... 67, 68, 69 ... 84 ... 100
Re: Kanie Mansion
Shirley vede mesajul și urca la ei. Nu ii lasă să mai zică mai mult de atât. Deci hai sa ne înțelegem: Orașul nostru e printre cele cu cei mai mulți vârcolaci și dacă nu avem grija de ei, o sa scădem. Ca noi, din LENE, mai sunt și alții care zic "lasă-i în pace pe cei slabi, sa moara". Și în ritmul asta, din iresponsabilitate, o sa ajungem sa dispărem. spune fără sa tragă aer în piept deloc și abia după face pauza. Se uita la Izaya ca el știe ca e oaia neagra aici. Am vorbit cu ai mei sa înființam un program de antrenament pentru ei. Ori închiriem o sala, ori în școală. Propuneți.
Dede- Admin
La școală s-ar pierde din ore. Eu propun într-o sală, în weekend. își dă Jimin cu părerea. Anumite ore sunt degeaba, mai bine s-ar înlocui orele alea cu chestia asta dacă tot vreți.
Sa chiuleasca unde nu le place. Noi nu conducem școala! Încă... și după chicoteste. Sunt de acord cu Jimin. Shirley răsuflă. Și ei ii convine. Bun. Rămâne așa. Pe weekend. Și indiferent de situație, IZAYA, ii ajutam pe cei slabi. Ca nu sunt destul de buni e strict problema lor. Pe joi oricum nu o sa ne întreacă, nu te îngrijora.
Dede- Admin
Izaya își dă ochii peste cap și le dă dreptate că știe că nu poate schimba nimic. Hai acasă atunci.
*noi - in postul anterior in loc de Joi. Hai. și îl așteaptă pe Izaya. Serena se uita la Jimin. Mergem la degustarea de vinuri a familiei mele?
Dede- Admin
Da, o să fie interesant. și o ia de mână și comandă un taxi. Vrei să mergem undeva azi? o întreabă pe brunetă, poate avea planuri cine știe
Nu. Hai la mine. Nu ai mai fost de mult. și pana sa se ridice, ii face un masaj la umeri.
Dede- Admin
Okey dragă, dacă asta îți dorești.. și face acum pe iubitul cuminte, că hei, nu poate să fie mereu morocănos.
Ce băiat e morocănos când știe ca o sa futa? Sincer. Shirley chiar își da silința ca relația lor sa fie ok, dar el dispare asa des.. Astfel cele doua cupluri pleacă, cu gândul ca au terminat pe ziua de azi. În timpul asta pleacă și Celia cu Damian de la hotel.. Fiecare in treaba lui. Shirley ajunge acasă cu Izaya și se uita puțin preocupata dacă e Damian.
Dede- Admin
Surprinzător, Damian nu se duce acasă. Dar nici la femei că doar ce a futut o zi întreagă. Are și el un grup de prieteni care nu are legătură cu școala și stă cu ei pe străzi.
Page 68 of 100 • 1 ... 35 ... 67, 68, 69 ... 84 ... 100