Kanie Mansion
2 posters
Page 70 of 100 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ea oftează și se apropie de pat. Bine. apoi îl privește serios și spune: Sa nu te apuci niciodată de băut în exces, ilegalități sau droguri... Te rog. Se vede ca o frământă și deranjează asta la Izaya.
Dede- Admin
Nu sunt interesat de asta. și îi zâmbește pașnic. Da, e înnebunit după sex, dar nu e nimic periculos aici
Și nici pariuri! Poți deveni dependent și pierzi tot. continua serios, apoi se da un pas în spate. Se gândea ca nu vrea sa se imprime mirosul lui pe ea ca să nu simtă Izaya și sa bănuiască ceva..
Dede- Admin
Poți să îmi zici de morală când nu e gagiul tău aici. Te așteaptă. și îi face cu mâna să îl lase singur.
Poate mai domolești nesimțirea... Comenteaza repede și da ochii peste cap. Iese din camera lui și merge sa ia o sticla de vin, apoi revine la Izaya și încearcă sa se comporte normal.
Dede- Admin
Damian își pune căștile pe urechi și se apucă de un serial. Izaya abia aștepta vinul. Ce bine arată. Abia aștept să îl degust.
Am încercat sa îl deschid eu, dar am nevoie de puterea ta. De asta am întârziat. și chicoteste. Ii da și tirbusonul.
Dede- Admin
El o ia pe bune și ia ustensila. Astfel o infileteaza și desface vinul și îl pune în pahare. Pentru noi. și ridică paharul
Pentru relația noastră. adaugă ea mai specifica, ca ea voia ceva serios cu Izaya și spera ca comportamentul lui sa se îmbunătățească.
Dede- Admin
Astfel Izaya ciocnește paharul și îl bea. Ii plăcea senzația asta de pace, dar e conștient că nu va tine mereu
Page 70 of 100 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100